XRP koers

Ripple (XRP) koers update door CryptoRob (20-10)

Omdat er al genoeg Bitcoin analyses geschreven zijn, gaan we deze keer een altcoin analyseren. Deze keer gaan we Ripple (XRP) bekijken.

XRP/BTC 1D CHART

Bron: TradingView

Op de 1D chart van XRP/BTC is te zien dat XRP een langlopende resistance eindelijk heeft doorbroken. Ook zien we dat deze breakout is ontstaan doordat het een falling wedge achtig patroon is gemaakt. Er is ook goed volume te zien bij de breakout van deze lange weerstand, die al bijna een jaar bestond. Aardig bullish dus voor XRP.

XRP/BTC Weekly

Bron: TradingView

Op deze chart is goed te zien dat BTC pairs altijd in cyclussen werken. Altcoins bewegen flink op hun BTC waarde’s en daarna zie je vaak dat ze weer terugzakken. Dit is niet per se bearish. Als we hetzelfde plaatje namelijk bekijken tegen een USD waarde zien we dit:

Bron: TradingView

Als je dit plaatje bekijkt is het een compleet ander beeld. Dit komt omdat de waarde van Bitcoin in de afgelopen jaren enorm is gestegen en dus de waarde van een altcoin tegen de Bitcoin waarde in dollars ook anders is. Naar deze chart kijkende zou het dus betekenen dat als XRP tegen zijn BTC waarde een nieuwe cycle maakt het heel goed zou kunnen dat XRP tegen zijn USD waarde zijn ATH kan doorbreken.

XRP/BTC 6H Chart

Bron: TradingView

Maar laten we nog lang niet te vroeg juichen. Zo’n enorme cycle is niet te voorspellen en is zeer afhankelijk van nieuw geld of een extreme fundamentele gebeurtenis. Op deze chart is goed te zien dat XRP na zijn breakout rustig in een channel omhoog aan het klimmen is en nog geen zwakheden laat zien van een top.

Telegram

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die Cryptorob maakt? Join dan meteen zijn telegram kanaal door hier te klikken!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN