Bitcoin koers

Bitcoin koers gaat de $20.000 zien binnen 18 maanden

Door de negatieve prijsactie van de afgelopen weken, denken sommige analisten dat deze daling tekenen zijn van een dreigende bearmarkt en zij zijn ervan overtuigd dat het nog wel een jaar of twee duurt, voordat de Bitcoin (BTC) koers nieuwe hoogtepunten gaat behalen.

$20.000 blijft de voorspelling

Toch blijft Mike Novogratz bij zijn vorige beweringen. Novogratz zei tegen Julia Chatterley van CNN dat hij verwacht dat Bitcoin over 18 maanden een koers van $20.000 zal behalen. Dit zou een beweging van 150% zijn ten opzichte van nu.

“Waarde versus nut? “Goud heeft een marktkapitalisatie van $9 biljoen, maar je kunt al het gedolven goud in een kubus van 25 meter passen. Het is waardevol omdat we zeggen dat het waardevol is.”

“Novogratz beweert dat BTC hetzelfde is, maar andere cryptocurrencies moeten worden “gebruikt “en dat kost tijd.”

Wat zal Bitcoin aansturen?

Aangezien er momenteel een gebrek is aan particuliere investeerders, die de Bitcoin koers steeds omhoog drijven, vraag je jezelf misschien af ​​wat deze markt precies zal terugbrengen naar de hoogtepunten van 2017. Novogratz heeft enkele theorieën.

In augustus zei Novogratz dat institutionele betrokkenheid zal helpen de prijs te verhogen na een consolidatie tussen $8.500 en $14.000 (we zijn sindsdien onder de $8.500 gebroken, maar de consolidatievoorspelling blijft bestaan).

Daarnaast zei de Galaxy Digital CEO dat instellingen, in combinatie met oplossingsproviders zoals Bakkt, een massale toestroom van kapitaal naar Bitcoin voor nieuwe highs zal zorgen.

In het CNN-interview keek Novogratz ook naar de macrotrends die Bitcoin kunnen begunstigen: negatieve rentetarieven, geopolitieke onrust en wantrouwen in gecentraliseerde systemen.

Geopolitieke onrust en wantrouwen in gecentraliseerde systemen, veroorzaakt door toenemende inbreuk op vrijheden en de Grote Recessie van 2008, zullen investeerders ertoe aanzetten naar alternatieve systemen te zoeken, waarvan velen geloven dat ze worden ondersteund door blockchain technologieën, zoals Bitcoin.

Wat denken jullie? Gaat Mike Novogratz gelijk hebben of denken jullie er anders over?

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN