Reserve Bank of India crypto-verbod

Britse politie gaat half miljoen pond aan Bitcoin veilen

De Britse politie veilt een half miljoen pond (€565.387) aan in beslag genomen Bitcoin (BTC). Dit meldde de London Economic op woensdag 25 september.

Dit is de eerste keer dat de autoriteiten van het Verenigd Koninkrijk cryptocurrency-fondsen aan gaat bieden om geveild te worden. Het geld is naar verluidt in beslag genomen door een crimineel die zijn hackdiensten had aangeboden in ruil voor Bitcoin en die illegaal verkregen persoonlijke gegevens had verkocht.

Naast Bitcoin verkoopt de politie ook andere activa van de crimineel, waaronder auto’s, diamanten en sieraden.

De veiling, beheerd door het Ierse veilinghuis Wilsons Auctions, start vandaag online en gaat morgen onder de hamer. Dit is echter niet de eerste keer dat dit veilinghuis te maken heeft gekregen met cryptocurrencies. Zo heeft het veilinghuis in maart al ruim €360.000 aan cryptocurrencies verkocht namens de Belgische overheid.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN