Ethereum 2.0 lancering

SEC vraagt wederom om uitstel voor 3 Bitcoin ETF’s

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten heeft wederom haar besluit over drie Bitcoin ETF voorstellen uitgesteld. Dit volgens een artikel dat op dinsdag 13 augustus op Cointelegraph geplaatst werd.

De uitgestelde beslissingen gaan over de voorstellen van VanEck SolidX, Bitwise Asset Management en Wilshire Phoenix voor een Bitcoin ETF.

Volgens de aankondigingen heeft de SEC haar beslissing over VanEck uitgesteld tot 18 oktober, die van Bitwise is uitgesteld tot 13 oktober en de beslissing over Wilshire Phoenix’s is uitgesteld tot 29 september. De SEC verklaarde het volgende:

“De Commissie vindt het gepast om een ​​langere periode aan te geven waarbinnen een beslissing moet worden genomen, om de voorgestelde regelwijziging goed te keuren of af te keuren, zodat zij voldoende tijd heeft om deze voorgestelde regelwijziging te overwegen.”

Het nieuws van vandaag is niet de eerste keer dat er uitstel gevraagd is voor de beslissing. Vorig jaar waren de beslissingen ook al meerdere keren uitgesteld.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN