Hackers verplaatsen de gestolen Bitcoin van Binance

Een team bij het blockchainbedrijf Coinfirm heeft gekeken naar de grillige bewegingen van de Bitcoin (BTC) in verband met de gestolen 40 miljoen dollar in de recente Binance hack. Op 8 mei om 04:11 uur verhuisden de hacker of hackers 1214 BTC ($7,16 miljoen) naar nieuwe adressen en verplaatsten vervolgens nog eens 1337″naar twee nieuwe adressen die door de hacker werden vastgehouden”. Dit is de vierde grote exchange-hack van het jaar, na Cryptopia, DragonEx en Bithumb.
Afbeelding van Coinfirm
De hack vond plaats op 7 mei om 17:15:24 toen hackers meer dan 7.000 Bitcoin uit een enkele Binance wallets naar een aantal kleinere portefeuilles verzonden in een enkele transactie. De hackers verhuisden vervolgens kleine hoeveelheden naar kleinere wallets. Gezien de aard van de BTC-blockchain is het gemakkelijk om te zien waar elke Binance Bitcoin naartoe gaat, maar het is moeilijk om echte forensische gegevens op de wallets uit te voeren om te begrijpen wie- of wat – ze heeft gemaakt. Waarom de snelle heen en weer beweging? schrijver en blockchain-analist Amy Castor denkt dat de hackers hun sporen proberen te wissen. “Witwassen van geld 101: de transacties opsplitsen in kleinere en kleinere bedragen, waardoor ze steeds moeilijker te volgen zijn”, zei ze. Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ? Binance Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!