blogs bitcoin afbeeldingen_Tekengebied 1 kopie 2

Wat is BitLicense?

BitLicense is een bedrijfslicentie voor ondernemingen die zaken willen doen in de cryptocurrency wereld. De belangrijkste regels omtrent werken met digitale valuta worden omschreven. Denk aan regels over controle, beheer, onderhoud, opslag, etc. Cryptovaluta wordt ook wel digitale valuta genoemd. Voorbeelden van deze digitale valuta’s zijn Bitcoin, Ethereum en Litecoin. BitLicense werd uitgegeven op 8 augustus 2015 door het New York State Department of Financial Services (NYSDFS).

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

 

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN