aXpire Coin review

Wat is aXpire?

aXpire biedt een oplossing voor bedrijven om betalingsverwerkingen efficiënter te laten verlopen. Door gebruik te maken van blockchain-technologie, de cloud en artificial intelligence kan aXpire winstmarges verhogen.

Op dit moment verspillen bedrijven veel tijd en geld aan betalingsadministratie. Dit moet en kan anders. Vanuit deze benadering is aXpire ontstaan. aXpire helpt bedrijven om verspilling van tijd en geld te verminderen en om winsten te optimaliseren. Het bedrijf is een spin off van LSG, LLC, een Insurtech SaaS-bedrijf dat een geschiedenis heeft van werken met Fortune 500 en klanten van “bekende namen”, zoals Nike, Coca Cola en de NFL. Dit betekent dat het bedrijf alle kennis en ervaring in pacht heeft om een project van deze schaal op te zetten en in goede banen te kunnen leiden.

aXpire is opgericht in januari 2017. De ontwikkeling zijn begonnen door een aanvraag op verzoek van hun eerste klant, namelijk één van de grootste hedge funds ter wereld.

In het kort, waarom aXpire ?

Als bedrijf heb je veel te maken met derde partijen. Zodra facturen binnen komen, moeten deze handmatig nagekeken worden. In dit proces kunnen fouten over het hoofd worden gezien. Of fouten moeten worden hersteld. Dit proces kost tijd en daarom geld. Het platform van aXpire gebruikt AI technologie om fouten omtrent facturen of credit rekeningen zelf uit de weg te ruimen. Wat aanstuurt op zoveel mogelijk automatisering en verzameling van data. Hieronder vindt u een kleine verzameling van wat aXpire precies voor een organisatie kan betekenen:

  • Handmatige processen verwijderen — aXpire automatiseert het volledige proces en hierdoor zijn handmatige processen verleden tijd.
  • Vervang PDF en Excel bestanden met digitale workflows — Door het gebruik van digitale workflows, kunnen bestanden sneller en efficienter opgeslagen/gevonden worden.
  • Kosten worden gereduceerd — Door gebruik te maken van aXpire , zal er meer tijd en geld beschikbaar zijn voor andere activiteiten en je weet wat ze zeggen: tijd is geld.
  • Zorg voor betere communicatie tussen afdelingen — Het platform van aXpire maakt het mogelijk om betere communicatie op te zetten tussen afdelingen. Dit zorgt voor een efficientere manier van werken.
 • Manage taken op een efficiëntere manier — aXpire maakt het mogelijk om taken inzichtelijk te maken.

Hierboven staan een aantal zaken beschreven waar aXpire oplossingen voor biedt, echter het volledige beeld vindt u terug in hun whitepaper.

Op wie richt aXpire zich?

aXpire richt zich op fintech bedrijven. Dit zijn alle innovatieve financiële producten en diensten die de manier waarop wij met geld omgaan vereenvoudigen en versnellen. Denk hierbij aan online, via je smartphone, betalingsopdrachten versturen. Daarnaast focussen ze zich op beleggingsfondsen en private equity funds.

aXpire ’s B2B (Business-to-Business) Resolvr

Met Resolvr kunnen gebruikers live zien hoe de ‘spend data’ door het bedrijf heen gaat. Resolvr voorziet organisaties van live data zodat er een intelligente winst maximilisatie ontstaat.

Op het platform worden onderling producten en diensten gekocht en verkocht. De software wordt geïntegreerd met andere systemen, die gebruikt worden door fonds administraties, accounting — en financiële teams. De AXPR token is de digitale valuta die gebruikt kan worden op het Resolvr platform. Gebruikers hebben de mogelijkheid om deze tokens te kopen op het platform of je kunt ze inwisselen via fiatgeld (dollar en euro). AXPR tokens worden geburnd wanneer ze gebruikt worden op Resolvr en zullen dus geen deel meer uitmaken van het totale ecosysteem.

aXpire ’s P2P (Peer-to-peer) MatchBX

MatchBX is de P2P marktplaats van aXpire en is een soort consumenten versie van Resolvr. MatchBX richt zich op freelancers en het platform dient als een uitwisselplaats voor diensten met een back-end voor kosten analyses.

MatchBX is ontwikkeld omdat aXpire een grote vraag zag in de B2B sector naar het standaardiseren van RFP’s (request for proposal). aXpire heeft dit vertaald naar een consumentenmarkt door middel van MatchBX. aXpire wilt hun bereik vergroten door een marktplaats te zijn met een spend management systeem gebaseerd op de blockchain. Individuen kunnen gebruik maken van het platform. Dit kan als freelancer of als verkoper van diensten. De AXPR token dient hier als betaalmiddel. Op de achtergrond van MatchBX draait een ander soort kosten analyse. Er wordt gebruik gemaakt van een soort vraag/voorspelling. Hiermee probeert aXpire potentiële partners aan te trekken. aXpire wijst partners in een vroeg stadium op een mogelijke vraag van klanten, en probeert zo deze ‘gap’ van vraag en aanbod te signaleren.

MatchBX BETA UI:

Het ecosysteem

aXpire is druk bezig met het doorontwikkelen van hun services. Zo staan er zaken als Managr, Tradr, Scalr, PayBX en CoinBX op de planning. Uiteindelijk moet het ecosysteem er als volgt uit komen te zien:

Het verdienmodel van aXpire

Het verdien model van aXpire is gebaseerd op een fee per gebruiker per maand met een eenmalige implementatie fee. Wanneer de software volledig is uitgebreid, gaat aXpire mogelijk over naar een ander verdien model waar ze een percentage rekenen van het totaal beheerd vermogen.

Team

Advisors

Team evaluatie

Oprichter en Chief Executive Gary R Markham heeft meer dan 20 jaar ervaring in gemengde technologie en consulting. Hierbij kun je denken aan de volgende sectoren: verzekeringen, bankzaken en financiële diensten.

De overige teamleden hebben ook erg veel ervaring. Zo is Matthew Markham tevens boardmember van de Cayman Island Blockchain Foundation en is hij Investment Banking Analyst geweest bij Morgan Stanley, Stephen Guerin heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van financiële en operationele verbeteringen en Philip Knight heeft jarenlange ervaring in een breed scala van branche-branches. Daarnaast hebben ze onder andere Roger Ver als advisor. Roger Ver is begin 2011 begonnen met investeren in Bitcoin. Hij investeerde meer dan een miljoen dollar in nieuwe Bitcoin-gerelateerde startups waaronder Ripple, Blockchain.info, Bitpay en Kraken. In juni 2016 werd hij benoemd tot voorzitter van de Cryptocurrency Advisory Board voor MGT Capital Investments. In 2017 trad Ver toe tot de raad van adviseurs van het Duitse FinTech-bedrijf The Naga Group AG. We kunnen spreken van een adviseur met de benodigde ervaring binnen crypto.

aXpire token info

Ticker: AXPR Platform: Ethereum Total Supply: 349.219.990 Circulating Supply: 274.219.990 Pre ICO prijs: $0.07 ICO prijs: $0.10 Huidige prijs: $0.011 Waar te koop: Kucoin, Hitbtc, Idex

Positieve/negatieve punten

Positieve punten:

  • Sterk team: aXpire heeft een uitgebreid team met veel kennis en ervaring. Met Roger Ver als advisor hebben ze iemand aan boord die de kneepjes van het vak kent.
  • Innovatief idee: Persoonlijk vind ik het idee erg uniek. Het besparen van tijd d.m.v. fouten die opgespoord worden door artificial intelligence is een waanzinnige oplossing. Hierdoor wordt het voor bedrijven makkelijker gemaakt om zich op één van de belangrijkste aspecten te focussen: winst optimaliseren.
 • Goede prijs: De prijs van aXpire staat nu op een zeer laag punt. Zelfs onder pre-ico prijs.

Negatieve punten:

 • Exchanges: aXpire is tot op heden gelist op de kleinere exchanges met een niet al te hoge volume. Persoonlijk had ik gehoopt dat ze op korte termijn gelist zouden worden op één van de grotere exchanges.

Aanbeveling

Tot mijn verbazing staat aXpire nu op $0.011 cent met slechts een marktcap van $3 miljoen. Als we kijken naar de plaats waar ze op dit moment staan op CoinMarketCap, namelijk plek #582 vind ik dat ze daar totaal niet thuis horen.

aXpire biedt een uniek idee en heeft nagenoeg geen concurrentie. Wat in mijn ogen minimaal een plek binnen de top 200 verdient. Als we kijken naar de oplossingen die aXpire biedt voor bedrijven, kan dit idee weliswaar nog groots uitpakken. Voor mij rest nog alleen de vraag: Hoe snel zal dit pareltje door het grote publiek opgepikt worden.

Help aXpire om op Ethfinex gelist te worden!

Vind je aXpire een goed project en wil je het project  helpen? Ze kunnen jullie hulp goed gebruiken om het mogelijk te maken, dat de AXPR token beschikbaar wordt gesteld op Ethfinex.

Hoe kun je aXpire helpen? Stem vóór 9 april op AXPR doormiddel van EVT-tokens!

Ten allereerst, maakt Ethfinex gebruik van EVT-tokens om te bepalen welke tokens beschikbaar worden gesteld op het platform.

** aXpire zorgt ervoor dat alle aXpire-communityleden die ETH hebben besteed aan hun stem, deze vergoed krijgen! **

Wil je meer informatie over hoe je kan stemmen? Klik dan hier! Disclaimer: Dit is een review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!