Bitcoin $10.000

Herstel van Bitcoin terug naar $10.000 is onwaarschijnlijk in 2019

De kans dat de Bitcoin (BTC) prijs dit jaar terugkeert, naar zijn eerdere vijfcijferige hoogtpunt, is onwaarschijnlijk. Dit vertelde een handelsdeskundige aan MarketWatch op vrijdag 29 maart.

Het verhandelen van opties, handelaren kunnen hier inzetten of de prijs van een activa een bepaald niveau zal bereiken, heeft naar verluidt aan kracht gewonnen in de cryptocurrency-markt. Emmanuel Goh, een voormalig JPMorgan Chase-derivatenhandelaar en oprichter van crypto-gegevensbureau Skew, vertelde MarketWatch dat het dagelijkse volume op de crypto-optiemarkt, sinds het begin van het jaar, is verdubbeld.

Emmanuel Goh, schat de kans ongeveer op 5% dat Bitcoin de $10.000 zal bereiken in september.

Goh merkte ook op dat er zelfs een $20.000 call-optie is voor juni, maar de kans dat Bitcoin die prijs haalt, schat hij op 0%. Een call-optie geeft de houder het recht om een ​​activa tegen een vaste prijs tegen een bepaalde tijd te kopen, maar zij zijn niet verplicht om dit te doen. Hij voegde eraan toe dat de call van $20.000 waarschijnlijk een bullish trade was die vorig jaar werd gemaakt toen beleggers nog discussieerden over de mogelijkheid om op korte termijn nieuwe highs te maken.

Ondanks het trage herstel van de ‘crypto winter’, houden sommige experts en traders er toch meer positieve voorspellingen op na. Arthur Hayes, mede-oprichter en CEO van cryptocurrency trading platform BitMEX, heeft onlangs voorspeld dat Bitcoin dit jaar zal terugkeren naar $10.000, waarbij $ 20.000 het ‘ultieme herstel’ is.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN