Controversiële handelaar deelt twee altcoins die hij koopt

Een van de meest besproken analisten in de cryptomarkt, bekend als Il Capo of Crypto, heeft onlangs twee altcoins uitgelicht die volgens hem veel potentieel hebben. In zijn analyse benadrukte hij tevens dat hij geen banden heeft met de ontwikkelaars van deze altcoins en ook geen financieel belang heeft in deze projecten.

Controversiële analist

Il Capo is wellicht de meest controversiële cryptocurrency-analist in de gehele industrie. In zijn snelle opkomst maakte hij snel naam door zijn juiste analyses. Hij kwam echter in opspraak om zijn onterechte bearish houding omtrent de Bitcoin koers. Hij heeft namelijk meerdere malen een flinke crash voorspeld, waarop de koningsmunt reageerde met een stijging.

Alhoewel dit natuurlijk iedere handelaar wel eens overkomt, werd Il Capo een soort van meme omdat hij te lang vasthield aan zijn voorspelling en zijn onterechte bearish houding niet veranderde. Dit zorgde ervoor dat hij flink onder vuur kwam te liggen op Twitter (momenteel bekend als X). Sindsdien is hij dan ook meer actief op Telegram dan op X. Dit is dan ook precies waar we zijn twee altcoin-picks hebben gevonden.

Een kunstmatige intelligentie-gedreven altcoin

De eerste altcoin op de lijst van Il Capo is Phoenix (PHB). Volgens de analist onderscheidt PHB zich door zijn relatief lage marktwaarde en de focus op kunstmatige intelligentie. Hij merkte echter op dat de munt een interessante structuur heeft gecreëerd op de lange termijn grafiek, wat erop wijst dat het project zich in een opwaartse fase bevindt.

Bron: Il Capo / Telegram

Het is echter belangrijk om te vermelden dat de prijs van PHB de afgelopen week al met 47% is gestegen, waarvan een groot deel plaatsvond na de positieve opmerkingen van Il Capo.

Een munt met de focus op DePIN en GameFi

De tweede altcoin die de analist naar voren schuift, is GamerCoin (GHX). Deze munt trekt eveneens de aandacht door zijn lage marktwaarde en de thema’s DePIN en GameFi, die steeds populairder worden in de cryptosfeer. Il Capo wijst erop dat ook de lange termijn grafiek van GHX interessant oogt. Hij merkte op dat de token tekenen vertoont van herstel en mogelijk de bearmarkt, die in maart begon, aan het doorbreken is.

Bron: Il Capo / Telegram

Net als de PHX is het ook bij deze munt belangrijk om op te merken dat de altcoin al met 18% gestegen is in de afgelopen 24 uur. Voor beide munten geldt dan ook dat je voorzichtig moet zijn met FOMO en niet zomaar moet instappen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!