Analist voorspelt mogelijke 1.600% stijging voor LDO

Terwijl de Bitcoin koers moeite heeft om de $60k-grens overtuigend te overwinnen, kijkt een bepaalde cryptocurrency-handelaar naar Lido DAO (LDO). De analist, bekend als CryptoBullet op X (voorheen Twitter), deelt koersdoelen die investeerders een nieuw perspectief kunnen bieden.

Nu Ethereum (ETH) onlangs een nieuw dieptepunt bereikte ten opzichte van Bitcoin (BTC), verwachten velen een echte rally in oktober en daarna. Deze prijsstijging kan echter ook gunstig zijn voor LDO-investeerders, aangezien de altcoin in het verleden sterke prijsstijgingen heeft ervaren in correlatie met de groei van Ethereum, dat nauw verwant is aan het ecosysteem. CryptoBullet deelde een grafiek en verklaarde het volgende:

“LDO weekgrafiek

Ik vind een mooie grafiek. Prachtige Leading Diagonal! Als je LDO Coin wilt kopen, denk ik dat dit een goed instappunt is.

Ik verwacht een rally in de komende maanden.

Doel 1 – $8,8
Doel 2 – $16,6 (hoofddoel)
Doel 3 – $36,9 (als de rally versnelt)”

Als het scenario van de analist zich uitspeelt, kan een sterke beweging naar punt C leiden tot een prijsstijging van 1600%. Dit is echter afhankelijk van het feit of ETH een solide positie boven de $4.000 inneemt. Momenteel schommelt ETH echter rond de $2.300.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!