Deze op Solana (SOL) gebaseerde meme coin heeft nog meer potentie, aldus analist

Een populaire cryptocurrency-analist gelooft dat één gloeiendhete op Solana (SOL) gebaseerde meme coin nog meer ruimte heeft om omhoog te gaan, ondanks de astronomische winsten tot nu toe dit jaar.

De pseudonieme handelaar, bekend op X als Altcoin Sherpa, vertelt zijn 221.900 volgers dat Popcat (POPCAT) in een opwaartse trend zou kunnen blijven nadat hij van een belangrijk niveau van ongeveer $0,64 is afgeketst. Hij beschrijft het als volgt:

“POPCAT ziet er voorlopig nog steeds behoorlijk sterk uit, geweldige S/R (ondersteuning/weerstand)-test. Als het weer op de toppen mikt, wordt dit de leidende categorie voor memes en ook CAT-bèta.”

Vervolgens zegt de analist dat hoewel de macro-omstandigheden bullish kunnen zijn voor Bitcoin (BTC), de koningsmunt op korte termijn gemengde signalen af lijkt te geven. Hij zegt het onderstaande:

“Ik weet niet waar BTC staat. Het is bearish op de eendaagse, bearish op het 200-daags exponentieel voortschrijdend gemiddelde (hoewel het er precies op zit, dus geen echt sterk signaal) en nog steeds bullish op de eenweekse (hoewel het nog steeds bullish kan zijn tot $ 40.000, dus ook geen goede indicator).

Te veel tegenstrijdige gedachten hier. We zitten nog steeds in hetzelfde handelsbereik als voorheen en ik zie op dit moment niet veel duidelijkheid. De macro-omgeving lijkt over het algemeen goed met verkiezingen plus renteverlagingen die eraan komen plus minder algehele voorraad van Mt. Gox, Duitsland, enz.

Maar ik heb eerlijk gezegd geen idee wat er op de korte tot middellange termijn gebeurt.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!