Analist voorspelt nieuwe all-time high voor Bitcoin en uitbraak van deze altcoin

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist gelooft dat Bitcoin (BTC) op het punt staat om naar nieuwe recordhoogtes te stijgen.

De pseudonieme analist Bluntz vertelt zijn 270.000 volgers op het sociale mediaplatform X dat hij denkt dat Bitcoin een nieuwe vijf-golf stijging is begonnen die BTC naar een nieuwe all-time high kan brengen na het doorbreken van de weerstand bij $62.000.

De handelaar gebruikt de Elliott Wave-theorie, die stelt dat een bullish asset vaak een vijf-golf opwaartse beweging doormaakt voordat er een significante correctie plaatsvindt. Op basis hiervan zegt de analist:

“We hebben de uitbraak, ik ben er vrij zeker van dat dit de all-time high run is die nu begint.”

Bron: Bluntz/X

Op basis van de grafiek van de pseudonieme analist lijkt het erop dat Bluntz suggereert dat Bitcoin in een reeks golven tegen medio september zou kunnen stijgen tot een prijs van $84.000.

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin voor $63.888, een stijging van meer dan 5% in de afgelopen dag.

Met betrekking tot Solana (SOL) concurrent Sei (SEI), gelooft de analist dat de altcoin op het punt staat uit te breken tegen Bitcoin en de Amerikaanse dollar. Hij beschrijft het als volgt:

“Ik denk dat SEI op het punt staat om flink te stijgen. Zo heeft het SEI/BTC-paar een wekelijkse bullish divergentie. Het SEI/USD-paar heeft een duidelijke vijf-golf stijging vanaf de dieptepunten en heeft al een mooie terugval gehad EN zware negatieve financiering.”

Een bullish divergentie treedt op wanneer de prijs van een asset lagere dieptepunten vormt terwijl er hogere dieptepunten worden afgedrukt op een momentumoscillator zoals de relative strength index (RSI). Op basis van de grafiek van de handelaar lijkt hij te voorspellen dat SEI zou kunnen stijgen tot bijna $0,40.

Bron: Bluntz/X

SEI handelt momenteel op $0,338, een stijging van meer dan 18% op de dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!