Binance kondigt het verwijdering van vier altcoins aan

Een van de belangrijkste cryptocurrencybeurzen ter wereld, Binance, heeft aangekondigd dat het BarnBridge (BOND), Dock (DOCK), Mdex (MDX) en Polkastarter (POLS) uit hun aanbod zal verwijderen. Het verwijderingsproces zal beginnen op 22 juli 2024.

Verwijderde altcoins en handelsparen

Binance heeft aangegeven dat het regelmatig de genoteerde altcoins evalueert om te garanderen dat ze aan strenge normen en industriële eisen voldoen. Als bepaalde altcoins deze standaarden niet halen of als de marktomstandigheden veranderen, kunnen ze worden verwijderd. Binance benadrukt dat deze beslissingen worden genomen om de beste service aan hun gebruikers te bieden en om in te spelen op veranderingen in de markt.

De altcoins en hun bijbehorende handelsparen die zullen worden verwijderd, zijn als volgt:

  • BarnBridge (BOND): BOND/BTC, BOND/USDT
  • Dock (DOCK): DOCK/BTC, DOCK/USDT
  • Mdex (MDX): MDX/USDT
  • Polkastarter (POLS): POLS/USDT

Belangrijke data en details over het verwijderingsproces

Binance zal op 22 juli 2024 om 06:00 UTC BOND, DOCK, MDX en POLS verwijderen. Vanaf 23 juli 2024 om 06:00 UTC worden stortingen voor deze altcoins niet meer ondersteund. Opnames van deze altcoins zijn vanaf 22 oktober 2024 om 06:00 UTC niet meer mogelijk.

Daarnaast zal Binance specifieke diensten zoals Simple Earn, Auto-Invest, VIP Loan en Margin voor deze altcoins op bepaalde data beëindigen. Gebruikers wordt aangeraden hun posities te sluiten of hun activa naar een andere platform over te zetten om mogelijke verliezen te voorkomen.

Binance heeft zijn gebruikers gewaarschuwd om zich voor te bereiden op deze wijzigingen en vermeldde dat de verwijderde altcoins eventueel naar stablecoins kunnen worden geconverteerd, hoewel dit niet gegarandeerd is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!