Fetch.AI oprichter geeft duidelijkheid over Coinbase-afwijzing

De industrie kijkt nu uit naar de start van de Artificial SuperIntelligence Alliance (ASI) fusie tussen Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) en Ocean Protocol (OCEAN) op 1 juli. Om duidelijkheid te verschaffen aan de gemeenschap heeft Humayun Sheikh, de oprichter van Fetch.ai, zich uitgesproken over de rol van de Coinbase-exchange in dit proces.

In een ongebruikelijke stap heeft Coinbase onthuld dat het niet van plan is om de drievoudige tokenfusie te ondersteunen. In reactie hierop merkte Humayun op dat dit geen probleem zal zijn, aangezien gecentraliseerde exchanges (CEX’s) FET niet hoeven te (her)noteren omdat FET al op deze platforms genoteerd is. Volgens de afspraken van de fusie zullen AGIX en OCEAN eerst geïntegreerd worden in FET tegen een vooraf bepaalde verhouding die eerder is bekendgemaakt. Hierna zal FET veranderen in een ASI-token.

Humayun gaf aan dat het team een dialoog is gestart met Coinbase en hoopt snel tot oplossingen te komen. Hij wees de gemeenschap erop dat hoewel Coinbase heeft gezegd dat de hoofdbank de alliantie niet zal ondersteunen, het handelsplatform ook heeft bevestigd dat swaps van de ene token in de alliantie naar de andere zullen plaatsvinden via zijn bewaar-wallets. Humayun merkte op dat verschillende handelsplatforms hun eigen unieke processen hebben om de ASI-alliantie te ondersteunen.

Uiteindelijk benadrukte Humayun dat veel exchanges de fusie ondersteunen en dat het proces volgens plan zal verlopen. De respectieve tokens ervaren momenteel intense verkoopdruk vanwege de onzekerheid in het ecosysteem. Op het moment van schrijven is FET met 10,42% gedaald in 24 uur naar $1,45, AGIX is met 9,14% gedaald naar $0,6118 en OCEAN is met meer dan 9% gedaald naar $0,6092.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!