Fetch AI onthult belangrijke details voor de aankomende ASI-tokenfusie

De langverwachte ASI-tokenfusie met Fetch AI (FET), SingularityNET (AGIX) en Ocean Protocol (OCEAN) zal de AI-tokenwereld transformeren. Fetch AI heeft belangrijke details bekendgemaakt over de fusie, die op 1 juli 2024 begint. Deze ASI-tokenfusie wil de drie tokens samenvoegen tot één token, wat een nieuw tijdperk voor de Artificial Superintelligence Alliance markeert.

De fusie verloopt in twee fasen: eerst worden AGIX- en OCEAN-tokens geïntegreerd in FET, daarna wordt FET omgezet naar ASI. Fetch AI verklaarde: “In Fase I zullen AGIX en OCEAN in FET opgaan, waarna FET naar ASI zal overgaan.” Gedurende deze fase blijft de handel in FET ongestoord, wat een soepele rebranding op platforms als CoinMarketCap en CoinGecko garandeert.

De rebranding begint officieel op 1 juli 2024, waarbij projectnamen en logo’s veranderen en AGIX- en OCEAN-stortingen sluiten. FET-stortingen en -handel blijven ongewijzigd en een migratieplatform wordt gelanceerd op de SingularityDAO dApp. Deze fase richt zich op het onboarden van beurzen en data-aggregatoren om een vlotte overgang te verzekeren. Fetch AI adviseert: “Geen haast,” met de focus op de rebranding.

De tweede fase richt zich op gemeenschapsbetrokkenheid en ASI-tokenuitrol, met prioriteit voor zelfbeheer van tokens, inzet op meerdere ketens en nieuwe migratiecontracten voor de upgrade naar ASI. Belangrijke data zijn 1 juli voor de conversie en ASI-branding, met conversieratio’s van 1 AGIX = 0.433350 ASI, 1 OCEAN = 0.433226 ASI, en 1 FET = 1 ASI.

De overgang naar ASI omvat nieuwe migratiecontracten voor niet-geconverteerde AGIX- en OCEAN-tokens, evenals EVM-gebaseerde FET. Alle FET-mainnettokens worden automatisch ASI bij de mainnet-upgrade van Fetch AI. “De migratiecontracten blijven jarenlang open,” aldus Fetch AI, waardoor tokenhouders ruim de tijd hebben om handmatig te converteren, ook voor fondsen in staking of programma’s.

Fetch AI benadrukt voorzichtigheid tijdens de overgang, waarschuwend voor scams, nep-links en frauduleuze accounts. Gebruikers moeten informatie verifiëren via officiële kanalen voor een veilige overgang.

De ASI-tokenfusie is een cruciaal moment voor de AI-coinsector en kan een nieuwe standaard zetten voor tokenintegratie en rebranding in de cryptowereld. De focus ligt nu op een soepele overgang en het benutten van het enthousiasme rond de ASI-token.

Vandaag bleven alle drie de te fuseren crypto’s in het rood. FET daalde met 4,18% tot $1,61, terwijl het handelsvolume met 33% steeg tot $281,78 miljoen. AGIX daalde met 4,24% tot $0,6636. OCEAN daalde bijna 4% in de afgelopen 24 uur en het eendaagse handelsvolume daalde met 8% tot $76,73 miljoen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!