ASI Alliance onthuld laatste details over AI-tokenmerge naar $ASI

De ASI Alliance, een nieuwe alliantie gevormd door Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) en Ocean Protocol (OCEAN), heeft haar fusie afgerond en is klaar om volgende maand de $ASI-token te lanceren. Volgens een persbericht gedeeld door het team, zal $FET vanaf 11 juni worden omgedoopt tot $ASI, met een totale voorraad van 2,63055 miljard tokens. Tokenhouders kunnen hun $FET-tokens omwisselen voor de nieuwe $ASI-tokens in een verhouding van 1:1.

Hierna zullen de $AGIX- en $OCEAN-tokens ook uitwisselbaar zijn voor $ASI tot 13 juni. Houders van $AGIX-tokens kunnen deze migreren naar $ASI via een veilige brug tegen een conversieratio van 0,433226:1. Net als bij $AGIX kunnen gebruikers hun $OCEAN-tokens migreren naar $ASI via een brug tegen dezelfde conversieratio van 0,433226:1.

Ben Goertzel, CEO van ASI Alliance en een pionier op het gebied van AI, uitte zijn enthousiasme over het potentieel van de fusie om vooruitgang te boeken in AI.

“Deze fusie baant de weg voor een nieuw tijdperk in AI, waarbij we onze krachten bundelen om ongekende vooruitgangen te bereiken,” verklaarde Goertzel. “De ASI-token dient als een symbool en een praktisch hulpmiddel voor onze gezamenlijke zoektocht om geavanceerde AI, blockchain en gedecentraliseerd bestuur te benutten om snel en effectief te werken aan een geweldige toekomst voor iedereen.”

De fusie vestigt een gedecentraliseerde AI-infrastructuur die ethische en betrouwbare AI-ontwikkeling en -implementatie mogelijk maakt. Het belooft ook een snelle marktadoptie van AI-toepassingen, waarmee de hegemonie van Big Tech op het gebied van AI-innovatie wordt uitgedaagd. Bruce Pon, oprichter van Ocean Protocol en bestuursdirecteur van de ASI Council, benadrukte het belang van de fusie voor de adoptie van Web3 en AI.

“De ASI Alliance gaat een gamechanger zijn voor de adoptie van Web3 voor AI en data,” merkte Pon op. “We hebben veel details uitgewerkt om het proces soepel te laten verlopen en we kijken ernaar uit om ASI formeel te lanceren.” Humayun Sheikh, CEO en oprichter van Fetch.ai en voorzitter van ASI, is optimistisch over het potentieel van de alliantie om de controle van Big Tech over AI te veranderen.

“Met onze nieuwe schaalvoordelen kan de alliantie echte doorbraken maken om de manier waarop Big Tech het narratief en de richting van AI bepaalt te veranderen,” zei Sheikh. Met de voltooiing van de tokenfusie is de ASI Alliance klaar om de commercialisering van AI-technologieën te versnellen en de toegang tot geavanceerde AI-platforms en datasets te vergemakkelijken, waarmee de basis wordt gelegd voor de volgende golf van AI-innovatie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!