Deze twee altcoins laten opvallende overeenkomsten zien in de grafieken

In deze analyse bekijken we de opvallende overeenkomsten tussen Cardano (ADA) en Velo (VELO) op basis van de Wyckoff Accumulatie Fase 2 en de trend-gebaseerde Fibonacci extensie. Beide grafieken tonen een opmerkelijke gelijkenis in hun prijsactie en technische patronen, wat een bullish perspectief suggereert.

Wyckoff Accumulatie Fase 2

De Wyckoff Accumulatie Fase 2 is een technische analyse theorie die stelt dat markten cycli van accumulatie, opwaartse beweging, distributie, en neerwaartse beweging volgen. In de accumulatiefase verzamelen slimme beleggers activa tegen lage prijzen, wat uiteindelijk leidt tot een opwaartse beweging.

In de grafieken van zowel ADA als VELO zien we de voltooiing van een volledige Wyckoff Accumulatie Fase 2, inclusief de Sign of Strength (SOS) fase die eindigt bij de 1.618 trend-gebaseerde Fibonacci extensie. Dit patroon is een sterk bullish signaal en geeft aan dat een significant prijsherstel op handen kan zijn, mits de huidige support niveaus worden vastgehouden.

ADA en VELO vergelijking

 • ADA analyse:
  • ADA doorliep de Wyckoff Accumulatie Fase 2 succesvol en bereikte de 1.618 Fibonacci extensie tijdens de SOS fase.
  • Cruciaal was het behouden van support in de golden pocket op de weekly chart, wat leidde tot verdere prijsstijgingen.
 • VELO analyse:
  • VELO vertoont dezelfde patronen als ADA, met een vergelijkbare accumulatie en SOS fase.
  • Het huidige niveau van VELO bevindt zich in de golden pocket op de weekly chart. Het is essentieel dat VELO deze support behoudt om de bullish trend voort te zetten

Technische overeenkomsten

 1. Wyckoff accumulatie patroon: Beide grafieken laten een complete Wyckoff Accumulatie Fase 2 zien, wat een positieve indicatie is voor toekomstige prijsstijgingen.
 2. Fibonacci retracement: De prijsactie eindigt in de 1.618 Fibonacci extensie na de SOS fase, wat een cruciaal punt is voor het bevestigen van de bullish trend.
 3. Golden pocket support: Het behouden van de support in de golden pocket op de weekly chart is essentieel voor beide activa om hun bullish momentum voort te zetten.

Conclusie

De sterke gelijkenis tussen ADA en VELO in hun Wyckoff accumulatiepatronen en Fibonacci retracement niveaus biedt een potentieel bullish vooruitzicht voor VELO, mits de huidige support niveaus worden vastgehouden. Beleggers zouden VELO in de gaten moeten houden, vooral nu het zich in een cruciale fase bevindt die kan leiden tot significante prijsstijgingen, vergelijkbaar met die van ADA.

De huidige technische analyse wijst op een veelbelovende toekomst voor VELO, met sterke bullish indicatoren die verdere prijsstijgingen suggereren. Het behouden van de golden pocket support op de weekly chart zal een cruciale factor zijn voor het bevestigen van dit bullish scenario. Blijf de ontwikkelingen volgen, vooral in vergelijking met de prijsactie van ADA, voor een beter inzicht in de mogelijke bewegingen van VELO.

Disclaimer: De analyses hierboven zijn gebaseerd op technische patronen en trends in de cryptomarkt. Het is van cruciaal belang om te benadrukken dat deze informatie niet bedoeld is als financieel advies. Cryptocurrency-investeringen brengen inherent risico’s met zich mee en zijn onderhevig aan volatiliteit. Voor het nemen van investeringsbeslissingen wordt aangeraden eigen onderzoek te doen, financieel advies in te winnen en alleen te investeren wat men zich kan veroorloven te verliezen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!