PEPE stijgt met 57% in 7 dagen, maar de bulls wachten op iets anders

Pepe (PEPE) heeft zich in een sterke opwaartse trend bevonden en heeft de andere bekende large-cap memecoins ruimschoots overtroffen. In de afgelopen week is het met 57,6% gestegen, vergeleken met Shiba Inu’s (SHIB) -0,01% en Dogecoin’s (DOGE) 11,6%. Het richt zich nu echter op het volgende Fibonacci-uitbreidingsniveau, maar op de lange termijn zou het nog veel hoger kunnen gaan. Zou PEPE de volgende altcoin-rally kunnen katalyseren?

De sterke bullish structuur biedt kansen

PEPE D1 TradingView

De dagelijkse grafiek is bullish sinds begin mei, toen de prijzen door de weerstand van $0.00000796 braken. In de afgelopen week zou de onbalans die achterbleef op $0.0000122 een kortetermijndoelwit voor bearish beweging kunnen zijn als prijzen op zoek gaan naar liquiditeit.

Het 61,8% Fibonacci-uitbreidingsniveau (lichtgeel) op $0.0000168 was een plek waar de verkoopdruk zou kunnen toenemen als PEPE-houders winst nemen. De RSI op de dagelijkse grafiek stond op zijn beurt op 72, wat de kracht van het momentum van de afgelopen twee weken benadrukte. De OBV steeg ook snel om het consistente koopvolume te weerspiegelen. Het handelsvolume per dag schoot echter niet omhoog zoals eind februari, maar dat zou geen zorg hoeven te zijn vanwege de consistentie van de bulls in mei.

De magnetische zones voor PEPE

PEPE Liquidation Levels

De liquidatieniveaus van de afgelopen maand waren gecentreerd rond de $0.000008 zone, wat ook op de dagelijkse prijsgrafiek was gemarkeerd als een liquiditeitspool.

De niveaus van $0.00000645 en $0.000007 hebben ook een enorme pool van long liquidaties in petto. Deze prijzen liggen echter 50% onder de huidige marktprijzen. Een terugval naar deze zones zal waarschijnlijk nog niet plaatsvinden. Het marktsentiment was stevig bullish, vooral achter PEPE. Het zou hoger kunnen stijgen om meer longposities met hogere hefboomwerking van ongeduldige bulls aan te trekken. Daarom zou een beweging naar de Fib-uitbreiding op $0.0000168 waarschijnlijk plaatsvinden voordat er enige terugval optreedt.

In het geval van een terugval zou het gebied $0.0000105-$0.0000103 de eerste golf van verkopers kunnen afstoten voordat een diepere terugval optreedt. Traders moeten voorbereid zijn op de mogelijkheid dat prijzen vele weken niet onder de $0.0000113 zullen vallen, vooral als Bitcoin (BTC) opnieuw hoger begint te bewegen en PEPE met zich meeneemt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!