Analist verwacht explosieve groei voor Solana en deze altcoins

Een invloedrijke crypto-strateeg gelooft dat een van de grootste rivalen van Ethereum (ETH), Solana (SOL), een explosieve rally kan doormaken met meer dan 230% stijging.

De anonieme analist Inmortal vertelt zijn 213.800 volgers op het socialemediaplatform X dat Solana een nieuw recordhoogtepunt (ATH) zou kunnen bereiken tegen het einde van de zomer:

“1. Nieuw ATH tegen het einde van de zomer. 2. Cyclustop rond $400-$600.”

Bron: Inmortal/X

Volgens zijn grafiek zou de prijs van Solana zich consolideren voordat het door de diagonale weerstand breekt naar nieuwe ATH’s. Solana bereikte zijn ATH van ongeveer $260 in november 2021.

Solana handelt momenteel voor $178, een lichte daling in de laatste 24 uur.

Vervolgens zegt de analist dat de rally van Ethereum aan het begin van de week waarschijnlijk memecoins zoals Pepe (PEPE) en Floki (FLOKI) hoger zal stuwen:

“ETH in beweging geeft de altcoins vrij spel om ook te bewegen. PEPE volgt goed en het is zeer waarschijnlijk dat FLOKI binnenkort ook zal bewegen. You know, contagion, muscle memory.”

Bron: Inmortal/X

Volgens zijn grafiek zou Floki kunnen uitbreken naar $0.000340, een stijging van meer dan 52% ten opzichte van de huidige waarde.

Floki handelt momenteel voor $0.000223 en is bijna 2% gestegen in de laatste 24 uur.

Tot slot gelooft de analist dat het gedecentraliseerde oracle-netwerk Chainlink (LINK) naar $28 kan gaan als het $16 als steun kan houden op de driedaagse grafiek:

“Marines klaar om het te sturen als we acceptatie vinden boven $16.”

Bron: Inmortal/X

LINK handelt voor $16.35 op het moment van schrijven, een daling van 2% in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!