Analist is nog steeds bullish op één bepaalde gaming-altcoin en geeft update van ARB en RNDR

Nu de Bitcoin koers volatiliteit toont en altcoins dalen, geeft een veel gevolgde cryptocurrency-analist aan dat hij nog steeds bullish is op één bepaalde altcoin die zich concentreert op de gaming-industrie.

De pseudonieme analist Altcoin Sherpa vertelde zijn 214.300 volgers op X (voorheen Twitter) dat Beam (BEAM) veel meer opwaarts potentieel lijkt te hebben. Hij gaf het volgende aan:

“BEAM: Eén van mijn bags. Het is gewoon ijskoud de afgelopen weken. Nog steeds enorm optimistisch over deze munt en het is nog steeds een geïndexeerde weddenschap op crypto-gaming voor deze cyclus. Ik blijf gewoon vasthouden, geen trade.”

Beam handelt op het moment van schrijven voor $0,031, een lichte stijging in de afgelopen 24 uur. Kijkend naar de grafiek van de handelaar, suggereert hij echter dat Beam zou kunnen stijgen naar de belangrijkste opwaartse niveaus van $0,036 en $0,040.

Vervolgens gaf de analist aan dat Ethereum (ETH) layer-2 schaaloplossing Arbitrum (ARB) meer dan 15% kan dalen ten opzichte van de huidige waarde. Hij beschreef het als volgt:

“ARB: Vervelende prijsbewegingen. Ik denk dat deze eruit ziet alsof hij naar $1,20 of lager gaat. Ik zou graag zien dat het consolideert en een tijdje afkoelt voordat er een bodem ontstaat. Maar het verdwijnen van het 200-dagen exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA) is niet geweldig en dit zou bijna de hele beweging kunnen volgen.”

Ten slotte gaf de analist aan dat Render (RNDR), een project gerelateerd aan Graphics Processing Units (GPU’s), bijna 17% zou kunnen dalen ten opzichte van de huidige waarde op basis van Fibonacci-retracementniveaus. Hij sloot af met:

“RNDR: Je kunt nu het hele bereik uitvogelen en wachten op de .382 en .50 fibs. Sterke munten zoals RNDR stuiteren waarschijnlijk iets lager, gericht op het niveau van $7,50. Maar ik ben nog steeds optimistisch over dit onderwerp voor 2024.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!