Analist blijft optimisch over deze altcoin ondanks marktdaling

Een veel gevolgde handelaar zegt dat hij optimistisch is over de toonaangevende mememunt Dogecoin (DOGE) ondanks de marktbrede correctie.

De handelaar, die anoniem bekend staat als Sherpa, vertelt zijn 214.200 volgers op het socialemediaplatform X dat hij van plan is om Dogecoin te accumuleren:

“DOGE: De zet is naar mijn mening gewoon kopen tot $0,15 en dit gewoon laten zitten voor deze cyclus. Nog steeds super optimistisch over DOGE die later dit jaar iets geks doet.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Dogecoin wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,167, dicht bij het accumulatieniveau van Altcoin Sherpa.

Vervolgens zegt de analist dat Bitcoin (BTC) waarschijnlijk zal schommelen tussen $73.000 en $60.000 voordat het een opwaartse beweging maakt.

“BTC: meer van hetzelfde, dit is gewoon geschommel voordat we nieuwe hoogtepunten bereiken. Dat gezegd hebbende, zien altcoins er nog steeds vrij slecht uit, dus ik denk lager voor veel van hen. Maar nog steeds optimistisch over BTC op lange termijn.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Bitcoin wordt verhandeld voor $66.536 op het moment van schrijven, bijna 6% lager dan de vorige dag.

Wat betreft het meme-activum Pepe (PEPE), zegt de pseudonieme handelaar dat de meme-token waarschijnlijk zal dalen tot het 0.618 Fibonacci-niveau op $0,00000468. Fibonacci retracement-niveaus worden gebruikt om steun- en weerstandsniveaus voor een activum aan te geven:

“PEPE heeft naar mijn mening nog een weg naar beneden te gaan.”

Pepe wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0.000006, meer dan 23% lager dan de afgelopen 24 uur.

Zoals eerder gemeld door Cryptobenelux, heeft de analist naast deze voorspellingen ook een positieve kijk op enkele andere altcoins geuit.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!