Solana prijs mikt op grote stijging naar $250

Terwijl veel activa in de cryptocurrency-sector blijven handelen nabij hun all-time highs (ATH), lijkt Solana (SOL) zelf ook te streven naar het bereiken van deze niveaus, vooral nadat het een kritisch weerstandsniveau heeft doorbroken en zich heeft bevrijd van de dalende trend.

Specifiek heeft Solana onlangs zijn dalende trendlijn doorbroken en is de weerstand op $195 overgestoken, waarbij het werd bevestigd als ondersteuning “bij de flash dip van vandaag”, volgens de observaties gedeeld door de pseudonieme Nederlandse cryptocurrency-analist CryptoJelleNL in een X-post op 1 april.

Zoals deze crypto-deskundige verder opmerkte, zou dit het begin kunnen zijn van de meteorische stijging van Solana naar $250 binnenkort, wat zeer dicht bij zijn ATH van $259,96 ligt die het op 6 november 2021 had bereikt, en een stijging van 27,34% zou vertegenwoordigen vanaf de huidige prijs.

Op dit moment wisselt Solana van eigenaar voor de prijs van $196,33, wat een zeer kleine daling van 0,06% in de afgelopen 24 uur suggereert, een stijging van 3,84% over de afgelopen zeven dagen, evenals een toename van 52,22% op zijn maandelijkse grafiek, en een veel significantere stijging van 93,09% dit jaar, volgens de meest recente gegevens.

Het blijkt dat de recente vooruitgang van Solana samenvalt met de toenemende handelsvolumes van stablecoins op zijn netwerk, die consequent beter presteren dan die van Ethereum (ETH), meest recentelijk op 1 april, toen het volume van Solana $75,15 miljard bedroeg, in tegenstelling tot Ethereum’s $9,55 miljard.

Uiteindelijk zou het op dit moment op de vierde plaats staande activum in de crypto-sector op de voorspelde hoogten kunnen stijgen, maar het maken van een definitieve SOL-prijsvoorspelling is moeilijk, dus het is noodzakelijk om zelf onderzoek te doen en op de hoogte te blijven van nieuws over Solana bij het investeren erin.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!