Solana-whales verleggen focus van BOME naar MEW

In een dynamische wending van gebeurtenissen binnen de meme-coinsector heeft de schijnwerper zich verplaatst naar een nieuwe concurrent genaamd “cat in a dogs world” (MEW), terwijl Solana-whales hun aandacht verleggen van de eens zo populaire “Book Of Meme” (BOME). Opmerkelijk is dat de groeiende populariteit van MEW wordt waargenomen door zijn opmerkelijke stijging van ongeveer 60% in prijs, wat wijst op een significante verschuiving in marktsentiment richting meme-coins.

De populaire meme-coin MEW heeft vandaag aanzienlijke tractie in de crypto-markt opgemerkt, zoals blijkt uit de stijging van de prijs. Opmerkelijk is dat de sprong in de prijs komt temidden van een piek in interesse in de meme-coin sector onlangs.

Ondertussen duidt de recente marktactiviteit op een opmerkelijke verschuiving in focus onder Solana-whales, met een toename van interesse in MEW ten koste van andere meme-coins zoals BOME. Volgens inzichten gedeeld door de on-chain data provider Lookonchain, heeft een handelaar een aanzienlijke investering gedaan van 5.490 Solana (SOL), wat overeenkomt met ongeveer $1.07 miljoen, om 10,8% van de totale voorraad van MEW te verwerven.

Ondertussen toonde de data aan dat de Solana-whale ongeveer 9,6 miljard MEW heeft gekocht. Opmerkelijk is dat deze stap de handelaar heeft gepositioneerd als de grootste houder van de nieuwe meme-coin, met niet-gerealiseerde winsten van meer dan $20 miljoen.

Gezien dat lijkt het erop dat de stijging van de prijs van MEW aanzienlijke aandacht heeft getrokken, met name omdat walvissen hun investeringen heralloceren van BOME naar MEW. Een andere opmerkelijke transactie die werd belicht door Lookonchain betreft een handelaar die een investering van $35.000 heeft omgezet in een verbazingwekkende $8.9 miljoen binnen een tijdsbestek van twee uur.

Deze Solana-handelaar kocht 4.41 miljard MEW-tokens met 178.2 SOL, resulterend in een niet-gerealiseerde winst van ongeveer $8.89 miljoen, wat een winst van 255x markeert.

De recente marktactiviteiten rond de MEW-crypto onderstrepen het snel evoluerende landschap van meme-coins binnen de cryptomarkt, waarbij de meme-coin opkomt als een nieuw brandpunt voor investeerders en handelaren. Bovendien weerspiegelt de stijging van de prijs van de crypto niet alleen het groeiende vertrouwen in de meme-coin sector, maar geeft het ook veranderende voorkeuren aan onder Solana-walvissen die lucratieve investeringsmogelijkheden zoeken.

Met de opkomst van deze nieuwe crypto en de verschuivende dynamiek binnen de meme-coinruimte, houden investeerders nauwlettend de markttrends in de gaten om te profiteren van opkomende kansen. Terwijl Solana-walvissen zich richten op MEW, moet nog blijken hoe deze nieuwe interesse het bredere cryptocurrency-markt zal beïnvloeden en of MEW zijn momentum zal behouden te midden van toenemende concurrentie binnen het meme-coin ecosysteem.

Echter, op het moment van schrijven was de prijs van MEW met 57.97% gestegen naar $0.002799, met een handelsvolume van $1.39 miljoen in de afgelopen 24 uur. Aan de andere kant steeg de prijs van BOME slechts 2.76% en werd verhandeld op $0.01416 op hetzelfde moment.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!