OpenZeppelin vormt samenwerking met Chainlink Labs

OpenZeppelin heeft een exclusieve samenwerking met Chainlink Labs verworven om een veiligere en betrouwbaardere blockchain-arena te bevorderen. Door de samenwerking zal het Chainlink BUILD-programma volledig worden ondersteund door het Chainlink BUILD-programma, dat opkomende startups aanmoedigt en het algehele groeipatroon van goed opgezette protocollen versnelt die worden gebouwd in het Web3-ecosysteem.

OpenZeppelin Defender biedt eersteklas functies die gedecentraliseerde applicaties helpen bij het maken, auditen, bedienen en volgen van hun smart contracts. Daarbij komt de Contracts Library van veilige, modulaire smart contracts geschreven in Solidity.

Op dit moment wordt OpenZeppelin gebruikt door vele ketens, protocollen en instellingen die het Chainlink-platform gebruiken. Dit zijn onder andere Optimism, Aave en ANZ Bank. Door voorkeursoplossingen te bieden aan Chainlink BUILD-leden, kunnen deze nieuwe projecten binnen het Chainlink-ecosysteem gebruikmaken van de veiligheidsmaatregelen van OpenZeppelin.

Volgens Partnerships Lead Gin Zite zal de samenwerking helpen bij het tot stand brengen van een veiliger en betrouwbaarder Web3-ecosysteem. De projecten zullen nu worden ingezet ten behoeve van de leden van het Chainlink BUILD-programma. Het cross-chain ecosysteem zal een opwaartse trend zien. Chainlink is de benchmark voor gedecentraliseerde computingplatforms die de authenticiteit van het web versterken.

Chainlink (LINK) is verantwoordelijk geweest voor meer dan $10 biljoen aan transactiewaarde door financiële instellingen en bouwers connectiviteit te bieden met realtime gegevens, off-chain berekening en veilige cross-chain interoperabiliteit over elke blockchain. Het beschikt over authentieke toepassingen en gevoelige markten met betrekking tot bankieren, DeFi, gaming en verschillende andere verticals.

OpenZeppelin is opgericht in 2015 en is een belangrijke speler in het benutten van blockchain-toepassingen en smart contract-mechanismen. De fundamentele open source Contract Libraries zijn een benchmark voor het bouwen van smart contracts.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!