Na succesvolle IPO richt Reddit zich op AI

Na een succesvolle beursintroductie (IPO) richt Reddit zich nu op AI en advertentiemogelijkheden. Volgens Yahoo Finance onthulde Reddit CEO Steve Huffman dat het bedrijf nu zal focussen op AI-projecten en meer voor toekomstige groeiplannen.

Reddit richt zich op AI-groei

Huffman beweert dat Reddit actief nieuwe partnerschappen zoekt die zijn gegevens voeden aan grote taalmodellen (LLM’s), maar het primaire doel van het bedrijf is om zijn aandeel op de advertentiemarkt te vergroten. Deze bewering komt op een moment dat andere technologiereuzen zoals Google en Microsoft ook proberen AI-inkomsten in de toekomst te genereren.

Reddit IPO is een groot succes

De aandelen van Reddit begonnen te handelen tegen $47 per aandeel nadat deze vandaag genoteerd waren aan de New York Stock Exchange. De aandelen van het bedrijf debuteerden in de handel boven en voorbij de verwachtingen. Het handelsavontuur van Reddit begon goed aangezien het aandeel kort na aanvang van de handel steeg. Ze schoten meer dan 30% omhoog slechts enkele minuten na het begin van de handel.

Reddit IPO heeft ook effect op NFT’s en crypto

Door zich te verdiepen in cryptocurrencies en NFT’s heeft Reddit zijn sociale media volging uitgebreid. Reddit NFT’s werden bekend en verrasten de cryptocurrency wereld tijdens de bullmarkt van 2021. De cryptocurrency gemeenschap nam kennis nadat er miljoenen dollars waren geveild voor de non-fungible tokens (NFT’s). Vooraanstaande personen en bedrijven verworven snel deze unieke digitale tokens voor een reeks doeleinden.

Investeerders accumuleren ook virtuele valuta via het sociale mediaplatform als gevolg van zijn stijging in het cryptocurrency veld. Moons was zo’n cryptocurrency die een Reddit-connectie had.

Vergeleken met alle andere traditionele websites, wonnen Reddit’s NFT’s en digitale tokens snel aan populariteit door platformgebruikers en enthousiastelingen aan te trekken. Desondanks waren klanten twijfelachtig over de winstgevendheid van het platform aangezien investeerders onrustig waren over de uitgestelde IPO.

Verschillende “meme” aandelen explosies over de afgelopen drie jaar zijn veroorzaakt door berichten gemaakt door verschillende investeerders op het platform. In het geval van een sterke marktkeer, kan de beursintroductie (IPO) van het bedrijf helpen het vertrouwen van investeerders te herstellen. De waarde van de NFT’s en cryptocurrency tokens van het bedrijf kan als gevolg daarvan omhoog schieten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!