Arbitrum ontwikkelt ecosysteem in Zuid-Korea

Koreaanse firma gespecialiseerd in web3 en blockchain, Dispread, heeft een partnerschap aangekondigd met een layer 2-oplossing op Ethereum (ETH), Arbitrum.

Volgens een persbericht op 29 februari, plant Dispread om onderzoeksinhoud en ontwikkelingsgidsen te distribueren om Arbitrum te helpen een ontwikkelingsecosysteem in de Koreaanse markt op te bouwen en taal- en culturele barrières te elimineren waar Koreaanse ontwikkelaars momenteel mee te maken hebben.

“Disspread is ook van plan zich te richten op het creëren van een samenwerkingsomgeving met Arbitrum voor binnenlandse bedrijven die blockchain-technologie willen introduceren,” zegt het team van Disspread. Het uiteindelijke doel van het partnerschap is om de aanwezigheid van Arbitrum in de Koreaanse markt uit te breiden om een naadloze ontwikkelingsomgeving te bieden voor Koreaanse ontwikkelaars en bedrijven.

Arbitrum wordt beschouwd als de grootste layer 2-oplossing wat betreft totale waarde vergrendeld (TVL) volume. TVL is de belangrijkste maatstaf voor het beoordelen van kapitaal geïnvesteerd in een blockchain of gedecentraliseerd finance (DeFi) protocol. Sinds het begin van het jaar heeft de blockchain opmerkelijke positieve netto-activa instromen gezien, die meer dan $14 miljard overschrijden, volgens l2beat.

Tegen de achtergrond van de aankondiging van het partnerschap, wordt het native token Arbitrum (ARB) verhandeld tegen $2.00 op het moment van publicatie. In de afgelopen 24 uur is het in prijs gestegen met 4% en bijna 10% over de maand, volgens CoinMarketCap.

Wat Zuid-Korea betreft, dit land verhoogt zijn invloed in de cryptocurrency-industrie. In december rapporteerde Bloomberg dat de Zuid-Koreaanse won de Amerikaanse dollar overtrof wat betreft handelsvolumes op cryptocurrency-exchanges voor de eerste keer. Journalisten merken op dat veel bedrijven grote kansen zien in Zuid-Korea vanwege de groeiende regelgevende druk in de Verenigde Staten.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!