Solana’s TVL stijgt verder, net als de prijs

Het ecosysteem van Solana (SOL) bleef een positieve week ervaren in TVL-groei. De stijging in TVL betekende duidelijk dat de prestaties van het blockchain-netwerk op het gebied van DeFi vorige week verbeterden. Ook bleef de prijsactie van het token in het voordeel van de bulls.

Solana Daily, een populair X (voorheen bekend als X), plaatste een tweet waarin de prestaties van het blockchain-netwerk in de DeFi-ruimte van de afgelopen week werden benadrukt. Volgens de tweet stond de TVL van Solana op $442 miljoen met een verandering van meer dan 2,5% in 24 uur.

De stijging in de TVL van SOL wordt over het algemeen beschouwd als een positieve ontwikkeling, omdat een hoge TVL betekent dat een netwerk betrouwbaarder is. Afgezien hiervan werden in de tweet ook de top bijdragende projecten genoemd.

Marinade Finance, Jito en Solend waren de top drie projecten wat betreft TVL-winsten van de afgelopen week. Lido en Marginfi behaalden ook een plaats in de top vijf op dezelfde lijst. Dit bleek uit gegevens van Artemis, die aantoonden dat de kosten en inkomsten van Solana de afgelopen dagen een opwaartse trend vertoonden, wat veelbelovend was.

Bovendien volgden de dagelijkse transacties ook een vergelijkbare trend van toename. Het was echter verrassend op te merken dat hoewel het aantal transacties toenam, de dagelijkse actieve adressen van SOL vorige week daalden.

Net als bij de netwerkactiviteit en de DeFi-ruimte, ondersteunde de prijsactie van het inheemse token van het blockchain-netwerk vorige week ook de bulls. SOL steeg met meer dan 4% in de afgelopen zeven dagen. Op het moment van schrijven werd het verhandeld op $44,11 met een marktkapitalisatie van meer dan $18,5 miljard.

Terwijl de prijs van het token steeg, daalde het handelsvolume in de laatste 24 uur, wat wijst op minder interesse van investeerders in de handel in het token. Net als het handelsvolume daalde ook het sociale volume van SOL vorige week. Bovendien kelderde het gewogen sentiment van Solana ook, wat betekent dat de bearish sentiment dominant was op de markt.

Desalniettemin hoeven investeerders zich misschien geen zorgen te maken, omdat enkele statistieken er nog steeds positief uitzagen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!