Deaton: Overwinning van Ripple wordt niet teruggedraaid

John Deaton, oprichter van Crypto-Law, is van mening dat de beslissing van rechter Torres in de zaak SEC vs. Ripple niet zal worden teruggedraaid in hoger beroep. Deaton heeft de intentie om te wedden tegen effectenadvocaten die speculeren dat het Second Circuit de overwinning van Ripple in de SEC-zaak zal vernietigen.

Sinds rechter Torres haar uitspraak deed in de Ripple-rechtszaak, is er gespeculeerd over de volgende stappen van de betrokken partijen en mogelijke uitkomsten. Rechter Torres heeft gedeeltelijk een samenvattende uitspraak gedaan in het voordeel van Ripple. De rechtbank verklaarde dat de programmatische verkoop van XRP door Ripple geen effecten zijn.

Afgelopen weekend onthulde Charles Gasparino, senior correspondent van Fox Business, dat alle effectenadvocaten die hij heeft geïnterviewd beweren dat de overwinning van Ripple zal worden teruggedraaid door het Second Circuit. Het is vermeldenswaardig dat voormalig directeur van de SEC, Marc Fagel, een van de effectenadvocaten is die deze opvatting deelt.

Als reactie hierop zei advocaat Deaton dat deze effectenadvocaten het bij het verkeerde eind hadden met hun voorspellingen. Deaton herinnerde eraan hoe deze advocaten hem belachelijk maakten vanwege zijn Writ of Mandamus, die hij indiende in een vroeg stadium van de rechtszaak.

Bovendien zei Deaton dat ze ook lachten om zijn verzoek om amicus curiae en zijn tussenkomstverzoek. Desondanks keurde de rechter Deatons verzoek goed om tussenbeide te komen en een amicus curiae-schrift in te dienen namens 75.000 XRP-houders.

Deaton verklaarde dat hij tegen deze advocaten zou wedden met betrekking tot de beslissing in hoger beroep. Hij beweerde dat ze ongelijk hadden toen ze een totale overwinning voor de SEC voorspelden tijdens de samenvattende uitspraak. Hij zei het onderstaande:

“Ze hadden ongelijk toen ze een volledige overwinning van de SEC voorspelden, en ze hebben nu ongelijk over het Second Circuit en het Supreme Court in hoger beroep.”

Deaton zegevierde onlangs in zijn weddenschap tegen Gasparino. Terwijl Gasparino speculeerde dat de rechter in het voordeel van de SEC zou beslissen, zei Deaton dat XRP als winnaar uit de bus zou komen.

Bovendien voorspelde Deaton dat Ripple geen totale overwinning zou behalen tegen de SEC. Interessant genoeg oordeelde rechter Torres dat de XRP-verkopen van Ripple aan institutionele investeerders wel effecten zijn. Als gevolg hiervan won Deaton de weddenschap en is Gasparino nu een etentje verschuldigd aan de pro-XRP-advocaat.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!