Analist: Ethereum gaat met 50% omhoog schieten

Een veel gevolgde crypto-analist en handelaar gelooft dat Ethereum (ETH) zou kunnen stijgen naar niveaus die voor het laatst ongeveer een jaar geleden werden waargenomen.

Pseudonieme crypto-analist Kaleo vertelt zijn 586.700 Twitter-volgers dat Ethereum zou kunnen stijgen naar $2.400, een niveau dat voor het laatst werd bereikt in mei 2022 voordat het Terra (LUNA) ecosysteem instortte.

Kaleo zegt echter ook dat Ethereum eerst zou kunnen dalen naar $1.600 voordat het met ongeveer 50% stijgt naar zijn prijsdoel:

“Dit is nog steeds mijn best case scenario voor ETH. Daling naar de $1.600s en dan weer omhoog naar ongeveer $2.400 om het niveau van de pre-LUNA/UST liquidatie-uitbraak opnieuw te testen.”

Ondertussen heeft collega crypto-strateeg Bluntz een vergelijkbaar perspectief op ETH.

Volgens Bluntz zou de op één na grootste crypto-activa qua marktkapitalisatie steun kunnen vinden rond het $1.600 gebied voordat het mogelijk zijn huidige correctieve beweging beëindigt:

“ETH wordt op dit moment absoluut vernietigd. Ik weet niet precies waar ik zou moeten kijken voor longposities, waarschijnlijk ergens tussen $1.600 – $1.700 en zelfs dan zou ik een zeer significante omkeercandle willen zien.”

Het standpunt van de analisten over Ethereum komt naar voren nu een vooraanstaand analysebedrijf onthult dat de aanvoer van ETH op crypto-beurzen afneemt.

Volgens Santiment is het percentage Ethereum op crypto-beurzen gedaald naar een laagste punt van acht jaar:

“Nu Ethereum vandaag is gedaald tot $1.780, hebben we gezien dat de voorraad op beurzen blijft afnemen. Het percentage ETH op beurzen is op zijn laagste niveau (10,1%) sinds de openbare handel in 2015 begon. Dit is in feite het hoogste niveau ooit voor niet-beursgebonden bezit.”

Ethereum handelt op het moment van schrijven op $1.811.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!