PEPE zal uiteindelijk naar nul dalen, aldus analist

Een gerenommeerde cryptocurrency-handelaar, die de Bitcoin-bodem van november 2022 correct voorspelde, heeft onlangs zijn volgers gewaarschuwd dat de opkomende memecoin PEPE uiteindelijk zal imploderen na het behalen van enorme winsten.

Pseudonieme handelaar DonAlt vertelde zijn 484.600 Twitter-volgers dat PEPE uiteindelijk tot nul zal dalen. Zijn grafiek toont de plotselinge val van de memecoin na binnen enkele weken omhoog te zijn gegaan, en hij voorspelt dat de altcoin binnen drie tot vijf jaar niets meer waard zal zijn. Hij tweette:

“Waar gaat PEPE nu heen? Spoiler alert: Het antwoord is nul. Ik moet gewoon drie tot vijf jaar wachten tot het doel bereikt is.”

Op het moment van schrijven is PEPE 62,74% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit, dat het bereikte op 5 mei. De munt is momenteel de 65e grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie en is in een paar weken tijd omhooggeschoten. De analist voorspelt echter dat het deze goede cijfers niet lang vol zou kunnen houden.

Wat denken jullie? Geloven jullie dat PEPE een toekomst heeft in de cryptomarkt? Of denken jullie dat de munt over een paar jaar nul waard zal zijn? Laat het ons weten op onze socials!

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!