Twitter slaat handen ineen met eToro

De social mediagigant Twitter heeft aangekondigd dat het samen is gaan werken met het investeringsplatform eToro om een ​​gestroomlijnd proces voor crypto- en aandelenhandel aan te bieden.

De nieuwe samenwerking stelt Twitter-gebruikers in staat om real-time prijzen te zien voor een uitgebreide lijst van aandelen, grondstoffen, exchange-traded funds (ETF’s) en cryptocurrencies via de “$Cashtags”-functie van het social mediaplatform, en ze kunnen onmiddellijk doorklikken naar het eToro-platform om ze te verhandelen, volgens een recent persbericht.

Twitter introduceerde $Cashtags voor het eerst in december en heeft sindsdien gemiddeld 4,7 miljoen $Cashtag-zoekopdrachten per dag gezien. De meest populaire $Cashtag tot nu toe was $TSLA (Tesla), met ook $BTC (Bitcoin) in de top vijf.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

In reactie op de nieuwe samenwerking zei Yoni Assia, CEO en mede-oprichter van eToro, het volgende:

“Financiële inhoud op sociale media heeft onderwijs gegeven aan velen die zich buitengesloten voelden door meer traditionele kanalen. Twitter is een cruciaal onderdeel geworden van de retailbeleggingsgemeenschap – het is waar miljoenen gewone beleggers elke dag naartoe gaan om toegang te krijgen tot financieel nieuws, kennis te delen en te converseren.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!