Crypto staking service Kraken verliest SEC rechtszaak, Metacade stijgt tijdens presale

De Securities and Exchange Commission (SEC) heeft streng opgetreden tegen ongeregistreerde financiële diensten in de cryptocurrency-industrie en heeft zich daarbij gericht op prominente projecten zoals XRP en Kraken. De SEC-rechtszaak tegen Kraken is nu ten einde gekomen en de niet-geregistreerde crypto staking services van het platform hebben geleid tot een boete voor de gecentraliseerde beurs.

De opkomende crypto-industrie heeft zich sneller ontwikkeld dan regelgeving kan bijhouden, en deze evolutie lijkt voorlopig niet te vertragen. De recente opkomst van Metacade (MCADE) is meteorisch geweest, omdat het project breed investeringen heeft aangetrokken vanuit Web3. Metacade lijkt nu klaar om de game-industrie op unieke wijze te verstoren.

Hoewel het verlies van Kraken van de SEC-rechtszaak aanzienlijke gevolgen kan hebben, is het momentum van GameFi niet vertraagd

De SEC-rechtszaak tegen Kraken is onlangs gesloten, waarbij Kraken een schikking van $30 miljoen heeft betaald wegens overtreding van Amerikaanse regelgeving via de crypto staking service van het platform. De SEC-rechtszaak begon in 2019 en is onlangs ten einde gekomen met de het besluit van het regelgevende orgaan dat Kraken’s crypto staking service niet was geregistreerd.

De afwikkelingskosten vertellen slechts een klein deel van het verhaal, wat wijdverspreide implicaties heeft voor DeFi-services die worden aangeboden door gecentraliseerde bedrijven in Web3. De SEC heeft toegezegd om elke juridische overtreding in de crypto-industrie uit te roeien, die volgens het orgaan wijdverspreid zijn.

Ondanks de schikking van Kraken met betrekking tot de crypto staking overtredingen blijft de blockchain-industrie evolueren. Nieuwe projecten zoals Metacade hebben grote investeringen aangetrokken, omdat het project een unieke ervaring biedt binnen het domein van op blockchain gebaseerde gaming.

De token presale van Metacade heeft meer dan $10 miljoen opgehaald en bevindt zich nu in de laatste fase. Investeerders anticiperen op aanzienlijke rendementen vanwege de unieke plannen van het platform.

Wat is Metacade?

Metacade is een uitgebreid GameFi-platform dat geïntegreerde financiële beloningen combineert met verslavende gameplay-ervaringen. Spelers kunnen MCADE-tokens verdienen met het spelen van ze enkele van de populairste titels in Web3. Metacade biedt op dit moment de grootste verzameling play-to-earn (P2E) games van de blockchain.

Het project heeft als doel een hub te worden voor Web3-gebruikers, aangezien het crypto verdienmogelijkheden verder brengt dan de gaming sector. Gebruikers hebben toegang tot de laatste trends in blockchain en komen samen in een community van investeerders, ondernemers en blockchain-gebruikers.

Hoe werkt MCADE?

De kernfunctie van het MCADE-token is het bieden van financiële beloningen voor de verschillende P2E-games op het platform. Tokenhouders krijgen ook stemrecht in governance-voorstellen en kunnen gebruik maken van crypto-staking functies om een passief inkomen te verdienen.

De metaverse arcade combineert casual en competitieve gameplay, waardoor spelers veel controle hebben over hun eigen gameplay-ervaring. Gebruikers kunnen solo spelen en MCADE-token beloningen verdienen terwijl ze proberen hun eigen topscore te verslaan, of kunnen tegen andere gebruikers strijden om de kans op grote crypto-prijzen.

De communityhub gaat nog een stap verder met het verdien mechanisme. Gebruikers kunnen MCADE-tokens verdienen voor hun bijdragen aan het platform, of het nu gaat om het delen van kennis, het plaatsen van game-reviews of simpelweg interactie hebben met andere gebruikers.

Daarnaast verbindt Metacade blockchain-gebruikers met betaalde jobmogelijkheden in Web3. De Work2Earn-functie zal openstaande posities adverteren op een centraal crypto-vacaturebord, waar een scala aan permanente functies kan worden aangevraagd. Work2Earn-mogelijkheden kunnen tevens eenmalige opdrachten omvatten, zoals het testen van nieuwe blockchain-games voordat deze officieel worden gelanceerd.

Metacade: Een echte gamechanger?

Metacade biedt een volledig pakket aan GameFi-diensten, waarbij de beste elementen van blockchain-gebaseerde financiën worden gecombineerd met verslavende gameplay. Het platform is ontworpen door gamers als een initiatief dat crypto staking, play-to-earn en community evenementen combineert, waardoor het een hoog potentieel heeft voor de toekomst.

Maar dat is nog niet alles. Metacade zal ook de volgende golf van blockchain-innovatie financieren via het Metagrants-programma. Gebruikers kunnen stemmen om te beslissen welke nieuwe blockchain-games financiering moeten krijgen, waarna Metacade de oprichters gedurende het ontwikkelingsproces zal ondersteunen. Dit, in combinatie met de Work2Earn-functie, kan de bredere blockchain-gaming beweging helpen groeien.

Zou MCADE een waarde van $0,20 kunnen bereiken in 2023?

Het toekomstige prijs potentieel van MCADE is aanzienlijk, vanwege het uitgebreide blockchain-aanbod en de deflationaire tokenomics. In de laatste fase van de presale zal de prijs van MCADE worden verhoogd van $0,008 naar $0,02, alvorens het token wordt genoteerd op openbare beurzen. Dit zal naar verwachting een grotere koopdruk genereren en het token mogelijk richting prijs ontdekking stuwen.

Experts voorspellen een 10x rendement voor MCADE vanaf het einde van de crypto-presale, waarbij het prijsniveau van $0,20 een belangrijk doel is voor vroege investeerders.

Is het de moeite waard om MCADE te kopen na SEC-rechtszaken?

Hoewel SEC-rechtszaken regelgevende duidelijkheid kunnen bieden voor onafhankelijke blockchain-projecten zoals Metacade, vormen ze geen existentiële bedreiging voor Web3. De meeste blockchain-projecten voldoen aan de weinige voorschriften die bestaan rondom de digitale activaklasse, en dit zal naar verwachting het geval blijven ongeacht toekomstige wetten die door Amerikaanse regelgevers worden aangenomen.

Metacade blijft een sterke investeringsmogelijkheid. De presale zou het perfecte moment kunnen zijn om in te stappen, omdat MCADE binnenkort op openbare beurzen zal worden gelanceerd voor een groter aantal gebruikers. Met een voorspeld rendement van 10x voor MCADE en mogelijkheden voor passieve beloningen via crypto staking-services, kan dit een geweldige aanvulling zijn op elke beleggingsportefeuille.

Je kunt hier deelnemen aan de presale van Metacade Final Stage.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!