Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Pal en DonAlt voorspellen prijsstijging van Ethereum

De CEO van Real Vision, Raoul Pal, heeft aangegeven dat hij positief is over het toonaangevende smart contract-platform Ethereum (ETH) na een marktcorrectie van een maand. De voormalig CEO van Goldman Sachs zei in een nieuwe strategiesessie dat ETH het podium kan klaarmaken voor een grote stijging. Het onderstaande werd door hem aangegeven:

“Ik ben echt bullish. Ik kijk naar de grafiek. De grafiek ziet er geweldig uit. Het voelt alsof we net een mooie correctie van een maand hebben gehad. Ik kijk naar de ETH-grafiek, maar je kunt elke grafiek gebruiken. Ik weet niet wat het is, maar er is één ding dat dit gewoon zal triggeren. Daarna keek ik terug naar alle andere vorige herstelperiodes vanaf het laagste punt en vergeleek ik dit met dingen als Amazon terug in 2003-04. Ik bekijk al deze dingen en normaal gesproken gaat het altijd hoger en sneller dan mensen verwachten. En dan corrigeert het.”

Pal heeft prijsdoelen gesteld tussen de $2.000 en $3.000 bij een stijging van Ethereum. Hij zei echter dat de prijs van ETH nog hoger zou kunnen zijn, aangezien Ethereum wordt geburnd wanneer het wordt gebruikt in transacties, waardoor het schaarser wordt. Hij meldde het volgende:

“Het kan ergens tussen de $2.000 en $3.000 zijn. Laten we het zo noemen. Het kan zelfs hoger zijn. Ik weet het niet. Omdat er veel mechanismen in ETH zitten die erg eenzijdig zijn vanwege de verbranding. Hoe meer mensen het netwerk betreden, hoe minder ETH er is. Ik denk dat het een probleem kan worden voor ETH, maar het gaat het veel opwaartse volatiliteit geven.”

“Er is een risico van een V-vormige stijging. Dat is het risico waarvan ik denk dat het ondergewaardeerd is.”

Een andere sympathisant van Ethereum is de analist DonAlt. Hij voorspelde de huidige bodem van Bitcoin (BTC) en hij gelooft dat de grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie samen met Ethereum klaar zijn om verder te stijgen.

DonAlt vertelde aan zijn ruim 466.000 volgers op Twitter dat de sterke herstelbewegingen van Bitcoin en Ethereum aan het einde van de vorige week waarschijnlijk een signaal is dat de leidende crypto-assets zich voorbereiden op grote rally’s. De handelaar denkt dat BTC klaar is om de weerstand op $24.300 te doorbreken. De volgende weerstand van Bitcoin op basis van de grafiek van DonAlt ligt op $32.200, zodra het boven de $24.300 kan uitstijgen.

Deze week zagen we de ineenstorting van verschillende bankinstellingen, waaronder Silicon Valley Bank en Silvergate Bank. Bitcoin reageerde door te stijgen van het dieptepunt van vorige week van $19.736 naar de huidige waarde van $24.130, een verbluffende stijging van 22%.

Wat betreft Ethereum denkt de cryptohandelaar dat de toonaangevende smart contract bullish lijkt na een herstel van het dieptepunt van vorige week van $1.379 en het terugwinnen van de steun op $1.600.

Op het moment van schrijven wordt Ethereum verhandeld voor een prijs van $1.679, met een stijging van ruim 6% op de dag.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!