VeChain introduceert whitepaper voor VET 3.0

Als vervolg op het succes van de VET 1.0 en VET 2.0 protocollen heeft VeChain de nodige plannen uitgebracht voor de lancering van VET 3.0. Het document werd naar de HiVe gestuurd en beschrijft de te nemen stappen in het volgende protocol. Met andere woorden, het is gemaakt om de blockchain te helpen zijn wereldwijde invloed uit te breiden.

Samen met de Boston Consulting Group (BCG) kondigde het platform de whitepapers aan in een tweet die gisteren geplaatst werd. BSC werd ook genoemd als een wereldwijde speler waarvan het enorme bereik en kennis de blockchain zou helpen bij haar inspanningen om duurzame praktijken te omarmen.

Bijdragen aan het bereiken van het primaire doel

VeChain is hiermee een van de weinige blockchain-platforms die actief werken aan duurzaamheid. De blockchain heeft in het verleden al samengewerkt met enkele van ’s werelds grootste bedrijven, waaronder Walmart. Vooral op het gebied van aanbrengen van significante, voordelige veranderingen via het gebruik van blockchain-technologie.

Nu gaat die missie verder met de release van VeChain’s VET 3.0 protocol whitepaper. De publicatie geeft ook een overzicht van de volgende stappen voor de enorm succesvolle VET 1.0- en VET 2.0-protocollen. Daarnaast legt het 72 pagina’s tellende document uit hoe het de komende jaren zal bijdragen aan het primaire doel van de blockchain.

De komende jaren zouden voldoende kansen moeten bieden voor het protocol om dit doel te bereiken vanwege de beloften van VET 3.0 en de gevestigde allianties. In het whitepaper stond expliciet dat het de komende jaren strategische allianties zou willen aangaan om duurzaamheid te realiseren.

VeChain heeft ook laten weten APAC Provenance Council te gaan steunen. Lees er meer over in de blog ‘VeChain, Mastercard en Alipay voegen zich bij APAC Provenance Council‘.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!