Anthony Scaramucci voorspelt Bitcoin stijging van 370% in de komende drie jaar

Anthony Scaramucci, CEO van Skybridge Capital, heeft in een nieuw interview met CNBC op een cryptoconferentie in St. Moritz in Zwitserland gezegd dat Bitcoin (BTC) de komende jaren enorm zou kunnen stijgen. Hij voorspelde dat de koningsmunt binnen drie jaar met meer dan 370% zou kunnen stijgen.

Scaramucci noemde 2023 een “hersteljaar” voor Bitcoin, na de ineenstorting van de markt en schandalen zoals de FTX-implosie. Maar hij voorspelde dat een grotere acceptatie van de Bitcoin koers zal doen stijgen tot maar liefst $100.000. Hij zei het volgende:

“Je neemt risico’s, maar je gelooft ook in de acceptatie van [Bitcoin]. Dus als we goede adoptie gaan krijgen, en ik denk dat we dat zullen doen, kan dit gemakkelijk een activa van $50.000 tot $100.000 zijn in de komende twee tot drie jaar.”

Hoewel deze voorspelling van Scaramucci natuurlijk een mooi scenario zou zijn, hebben andere crypto-insiders een iets meer bearish houding ten opzichte van de koningsmunt.

Meltem Demirors, Chief Strategy Officer van CoinShares, gaf namelijk aan dat BTC waarschijnlijk een tijdje zal handelen tussen een laag bereik van $15.000 en $20.000 en een bovenbereik van $25.000 tot $30.000, volgens CNBC.

Demirors zegt dat het soort verkopen dat werd veroorzaakt door instortende markten en schandalen in 2022 voorbij is, maar dat er niet veel nieuwe liquiditeit in de crypto-ruimte komt. Hij zei het volgende:

“Ik denk niet dat er nog veel gedwongen verkopen overblijven, wat optimistisch is. Maar nogmaals, ik denk dat het voordeel vrij beperkt is, omdat we ook niet veel nieuwe instromen zien binnenkomen.”