Ethereum whales bereiden zich voor op enorme stijging?

Santiment, een vooraanstaand bureau omtrent marktinformatie, heeft geconstateerd dat Ethereum (ETH) whales massaal aan het accumuleren zijn.

Het merkte recentelijk op dat investeerders met diepe zakken nu ETH in een tempo aan het verzamelen zijn dat sinds 2020 niet meer gezien is. Het ging verder met aangeven dat de vorige accumulatie-gebeurtenis in 2020 leidde tot een enorme rally, waarbij de Ethereum koers in iets meer dan een maand tijd met 50% steeg. Het tweette het volgende:

“De actieve haaien- en whale-adressen van Ethereum blijven accumuleren tegen prijzen die minder dan een kwart van hun hoogste niveau ooit een jaar geleden waren. In oktober/november 2020 hielpen deze 100 tot 100.000.000 ETH-adressen om ETH in 5 weken naar een +50% prijsstijging te duwen.”

Eerder deze week ontdekte Santiment dat ETH-whales in slechts één dag maar liefst $1,03 miljard aan Ethereum verslonden, wat de op vier na grootste aankoop in één dag was in het afgelopen jaar door de grootste groep whales.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!