Hoe kun je RobotEra kopen?

Misschien heb je al wel gehoord over één van de meest gehypete nieuwe crypto presales van het moment. Sinds een week is de presale van RobotEra online en dat betekent dat jij je nu bij de groep van eerste investeerders kan voegen. 

In dit artikel lees je alles over de RobotEra token die nu te verkrijgen is en hoe jij kan beginnen met RobotEra kopen. Daarnaast kijken we ook naar de verwachte RobotEra koers voor de komende tijd. 

>>> Direct naar RobotEra Presale <<< 

Wat is RobotEra?

RobotEra is een nieuwe metaverse die binnenkort gelanceerd wordt en waarvan de tokens nu alvast in een crypto presale verkrijgbaar zijn. Een metaverse is een online open wereld waarin je kunt doen wat je wilt, je hoeft niet een verhaallijn te volgen of iets specifieks te bouwen. 

Bij RobotEra kom je in de metaverse terecht op planeet Taro, een planeet waar een jarenlange oorlog tussen robots en mensen plaatsgevonden heeft. Die oorlog is gewonnen door robots, maar jij als mens kunt je toch op deze wereld bevinden.

Hiervoor moet je wel van jezelf een robot maken. Dat gebeurt zodra je de metaverse betreedt. Vervolgens kun je zelf een deel land of items kopen in de store om je personage verder vorm te geven.

De hele wereld van RobotEra bestaat uit NFT’s die je kunt bezitten en verhandelen. Dit gaat van de stukken land die je te koop aan kan bieden tot alle items die je kunt bouwen of toevoegen aan je personage. 

Daarnaast heeft RobotEra het doel om een multiverse te worden, dit is een metaverse waar je ook personages van andere metaverse en NFT’s op kunt gebruiken. Zo zou het bijvoorbeeld mogelijk moeten worden om een NFT uit de Bored Ape collectie binnen RobotEra te gebruiken. 

Token nu in presale verkrijgbaar

De token die bij het platform hoort, de TARO Token, is nu verkrijgbaar in een presale waardoor jij de tokens alvast kunt kopen voordat de metaverse live gaat. Door in ene presale te investeren, profiteer je van alle prijsstijgingen die later volgen. 

Zo’n prijsstijging kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer de token op een exchange gelist wordt of wanneer het platform officieel gelanceerd wordt.

De presale van TARO is opgebouwd in drie verschillende fases waarbij er telkens 90 miljoen tokens beschikbaar komen. In totaal wil het zo’n $7 miljoen ophalen met deze presale zodat het financiering heeft voor de laatste ontwikkelingen aan de metaverse. 

Je betaalt op dit moment $0,02 per token omdat de eerste fase van de presale nog bezig is. Zodra de tweede fase begint, stijgt de prijs per token naar $0,025 en in de laatste fase gaat deze zelfs naar $0,032. 

De token zal vervolgens ook voor $0,032 gelist worden bij een exchange wat betekent dat wanneer je nu investeert, je investering al 62,5% gestegen is in waarde. Als de listing of lancering van het platform voor verdere prijsstijgingen zorgt, kun je dus flink binnenlopen. 

>>> Direct naar RobotEra Presale <<< 

Hoe koop je de RobotEra token?

Hieronder zullen we in een aantal stappen bespreken hoe jij aan TARO tokens kan komen. Omdat de munt alleen nog in een presale verkrijgbaar is, moet je iets meer stappen doorlopen dan wanneer je crypto koopt bij een gewone crypto exchange. 

Stap 1: Installeer een wallet

Je hebt eerst een wallet nodig die geschikt is voor Ethereum, de blockchain waarop de TARO token ontwikkeld is. Als je via een computer of laptop de tokens wilt kopen, kun je het best kiezen voor de MetaMask wallet. 

Deze wallet kun je direct in je browser installeren en maakt het investeren erg gemakkelijk. Als je via je mobiele telefoon wilt investeren, kun je beter voor een andere wallet kiezen en verbinden via Wallet Connect. 

Stap 2: Vul de wallet met ETH of USDT

Om TARO tokens te kunnen kopen heb je Ethereum of USDT nodig. Je moet namelijk één van deze twee munten inwisselen voor de TARO tokens, dit betekent ook dat je niet zomaar met iDEAL de tokens kunt kopen. 

Als je al ETH of UDST hebt, kun je deze munten eenvoudig naar het adres van je wallet sturen. Mocht je nog geen van deze crypto in bezit hebben, moet je eerst naar een crypto exchange om daar de munten te kopen en te versturen naar je wallet. 

Stap 3: Verbind de wallet met de RobotEra website

Ga nu naar de website van RobotEra en kies voor wallet verbinden. Vervolgens kies je de wallet die je wilt verbinden en vul je het wachtwoord in. Je moet altijd binnen de wallet toestemming geven voor deze connectie. 

Stap 4: Koop de TARO tokens 

Kies nu de munt die je in wilt wisselen voor TARO tokens en vul in hoeveel tokens je graag wilt ontvangen. Om de transactie te voltooien moet je wederom toestemming geven in je wallet. 

De tokens staan niet direct in je wallet, maar zijn te claimen zodra de presale afgelopen is. Houd de ontwikkeling van RobotEra daarna dus goed in de gaten en ga terug naar de website als de drie fases voorbij zijn.

Om de tokens te claimen kun je vervolgens de wallet opnieuw verbinden met de site en op de grote knop ‘Claim’ klikken. Daarna zullen de tokens beschikbaar zijn in je wallet.

>>> Direct naar RobotEra Presale <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!