Robert Kiyosaki maakt zich geen zorgen over de dalende waardering van Bitcoin

De beroemde auteur van de bestseller ‘Rich Dad Poor Dad’, Robert Kiyosaki, heeft onlangs aangegeven dat hij zich geen zorgen maakt over de dalende koers van Bitcoin (BTC) en voegde eraan toe dat wanneer de prijs van de toonaangevende activa nieuwe dieptes opzoekt, hij enthousiast wordt.

Kiyosaki deelde afgelopen vrijdag op Twitter dat hij zich geen zorgen maakt dat de Bitcoin koers onder de $17.000 is gezakt te midden van het drama rondom cryptocurrency exchange FTX. Hij tweette het volgende:

“Bitcoin? Bezorgd? Nee. Ik ben een Bitcoin-belegger zoals ik een belegger ben in fysiek goud, zilver en onroerend goed. Ik ben geen handelaar of flipper. Als Bitcoin een nieuwe bodem bereikt, $10.000 tot $12.000? Ik zal enthousiast worden, niet bezorgd.”

Hij voegde eraan toe dat hij inzet op goud, zilver en Bitcoin aangezien hij geen vertrouwen heeft in de Federal Reserve, de Treasury en president Joe Biden.

De beroemde auteur beveelt Bitcoin al geruime tijd aan. Vorige maand legde hij uit waarom hij BTC koopt. In september spoorde hij beleggers aan om nu in crypto te stappen voordat de grootste economische crash mogelijk plaatsvindt.

Hij waarschuwde onlangs tevens dat de aandelen-, obligatie- en vastgoedmarkten zullen crashen als de Federal Reserve de rente blijft verhogen. Hij heeft ook herhaaldelijk gewaarschuwd dat de renteverhogingen van de Fed de Amerikaanse economie zullen vernietigen.

Kiyosaki gelooft dat de Amerikaanse dollar gedoemd is. Hij merkte op dat het einde van het ‘nepgeld’ in zicht is en voorspelde dat de Amerikaanse dollar tegen januari volgend jaar zal crashen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!