Crypto

Robert Kiyosaki adviseert om nu in crypto te stappen, vóór de grootste economische crash in wereldgeschiedenis

Robert Kiyosaki is de beroemde auteur van één van de bestverkochte boeken, Rich Dad Poor Dad. In zijn mailinglijst spoort hij investeerders er op aan om nu in Bitcoin (BTC) of andere crypto projecten te stappen en voorspelt hij dat de grootste economische crash in de wereldgeschiedenis eraan komt. 

De Amerikaan met Japanse roots weet wel het een en ander van financiën. Het boek Rich Dad Poor Dad werd voor het eerst gepubliceerd in 1997. Het staat al meer dan zes jaar op de bestsellerlijst van de New York Times. Er zijn meer dan 32 miljoen exemplaren van het boek verkocht in meer dan 51 talen in meer dan 109 landen. 

Een crash biedt kansen

Hoewel de beroemde auteur waarschuwd voor crash, benadrukt hij dat een bearmarkt ook kansen biedt. Zou zijn bearmarkets volgens Kiyosaki de beste tijden voor beleggers om rijk te worden. Kiyosaki adviseerde in juni via Twitter nog alles te verkopen. De beroemde auteur legde toen uit dat de activaprijzen zouden crashen en dat hij in een “geldpositie wacht om koopjes op te halen, vooral in onroerend goed en bitcoin.”

Kiyosaki waarschuwde ook dat de Amerikaanse dollar crasht. Dit zou moeten leiden tot de algemene acceptatie van cryptocurrencies die niet door regeringen worden gecontroleerd. Hij merkte op dat de Federal Reserve de Amerikaanse dollar aan het vernietigen is en zei herhaaldelijk dat hij de regering niet vertrouwt. Evenmin vertrouwet hij Wall Street ook niet.

Op het moment van schrijven is de S&P 500 met 21% gedaald, terwijl Nasdaq dit jaar tot nu toe met 29% is gedaald. Een grotere crash is nog mogelijk volgens Kiyosaki. De rentetarieven beginnen ook te stijgen wat de hypotheeklasten opdrijft. Als gevolg zal de vraag naar woningen af koelen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN