Doe mee aan het nieuwe Dota 2-toernooi gepresenteerd door 1xBit

Het moment waarop Dota 2-liefhebbers allemaal hebben gewacht, is eindelijk hier. Ik hoop dat je klaar bent om te strijden, want 1xBit biedt een nieuw eSports-toernooi aan met de titel Battle for the Aegis 2022. Duik in het Dota 2-universum door deel te nemen aan het toernooi en kijk waar je geluk je brengt. Een groot deel van de schat wacht ook op de winnaars.

1xBit heeft een mogelijkheid gecreëerd voor Dota 2-fans om weddenschappen te plaatsen op game-evenementen en overwinningen te behalen. Er is geen betere manier om de opwinding van het kijken naar games op te voeren dan inzetten op Dota 2-evenementen. Kijk hoe je krijgers vechten voor de overwinning terwijl je hart in je borst bonst terwijl je je vastklampt aan het puntje van je stoel.

Hoe deel te nemen?

Een geïnteresseerde deelnemer aan het toernooi moet weddenschappen plaatsen op Dota 2-evenementen met een notering van 1,5 of hoger. Daarbij krijgt de speler een sleutel die schatten ontgrendelt waar alle buit ligt. Gebruik je sleutels om de schatkist te openen en neem een ​​deel van het 600+ mBTC totale prijzenfonds.

Ook hebben spelers een beperkte tijd om deel te nemen aan het evenement. Het Battle for the Aegis-toernooi is beschikbaar vanaf 5 oktober en sluit pas op 31 oktober.

Je schat verzamelen

Uit het 600+ mBTC-prijzenfonds zullen zeven gelukkige spelers het toernooi verlaten met een prijs in de hand en een glimlach op hun gezicht. Er zijn vier toernooiniveaus: Rare Treasure, Mythic Treasure, Legend Treasure en Eternal Treasure. Prijzen worden uitgedeeld op basis van de niveaus die de spelers hebben bereikt. Hier is hoe ze zullen worden verdeeld:

Regelmatige schatten

Zeldzame, mythische, legendarische en eeuwige schatten wachten op spelers die erin slagen schatkisten te openen op hun weg. Deze beloningen variëren van 100 mBTC tot 20 mBTC, afhankelijk van de positie van de speler. Winnaars hebben ook recht op gegarandeerde gratis weddenschappen.

Super prijzen

Spelers die het Eternal Treasure-niveau halen, kunnen superprijzen claimen. Er worden willekeurig drie kampioenen gekozen. De gelukkigste krijgt de Aegis-beloning, de grootste prijs met een take-home van 250 mBTC. Twee andere gelukkige krijgers zullen Eternal Reward (150 mBTC) en Legend Reward (100 mBTC) claimen.

Over 1xBit

The Battle for the Aegis tournooi wordt gehost op 1xBit. Dota 2-liefhebbers met interesse in gokken kunnen zonder enige hindernissen toegang krijgen tot het evenement op de speciale toernooipagina van het spel op het crypto-weddenschapsplatform.

1xBit heeft een sterke autoriteit in de crypto-gokmarkt. Dit is waarom mensen het gedecentraliseerde gokplatform kiezen voor hun gokbehoeften:

Thuisbasis van een spervuur ​​​​van Esports-evenementen

1xBit is een nexus voor eSports-gokken. Net als het komende toernooi, heeft 1xBit de gewoonte om van tijd tot tijd verschillende eSports-evenementen te organiseren. In de geest van all-inclusive biedt het gokplatform gokmogelijkheden voor een verscheidenheid aan eSports-spellen.

Enorme Sportsbook

1xBit ondersteunt met trots weddenschappen op een uitgebreide lijst van eSports en sporten.

Meer dan 40 cryptovaluta

Met meer dan 40 verschillende cryptocurrencies geïntegreerd in 1xBit voor betaling, kunnen gebruikers weddenschappen financieren met behulp van hun favoriete crypto-tokens.

Gegarandeerde anonimiteit

1xBit biedt absoluut anoniem gokken. Spelers kunnen genieten van alle functies van het platform zonder hun identiteit prijs te geven.

Royale welkomstbonus

Nieuwkomers krijgen een warm welkom van maximaal 7 BTC voor hun eerste vier stortingen.

Eenvoudige registratie

Je hoeft geen hindernissen te springen om een ​​account aan te maken. Begin met gokken met alleen je e-mailadres.

Conclusie

Meld je aan op 1xBit en beproef je geluk in the Battle for the Aegis. Grijp je kans en win superprijzen!

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!