Cryptobetalingen op Twitter kunnen snel realiteit worden onder leiding van Elon Musk

Nadat Tesla CEO Elon Musk zijn besluit aankondigde om zijn Twitter-koopovereenkomst weer op te pakken, laait de cryptomarkt op met nieuwe overtuigingen en oordelen. Nu het plan weer op de rails staat, staat Crypto Twitter vol met sentimenten en suggesties over hoe een nieuw Twitter onder leiding van Elon Musk eruit zou moeten zien. Crypto Rand Investment Group onthulde dan ook wat er veranderd of opgelost moet worden als de deal met Musk plaatsvindt.

De Crypto Rand Group tweette een lijst met nieuwe veranderingen die Tesla CEO Elon Musk zou kunnen doorvoeren als de koopovereenkomst tussen Musk en Twitter binnenkort wordt afgerond. Volgens de firma zou Musk ook Bitcoin-betalingen op Twitter mogelijk kunnen maken, wat de industrie naar nieuwe hoogten zou kunnen brengen. Hij tweette het volgende:

Elon Musk had eerder zijn plannen aangegeven om Dogecoin-betalingen te integreren in Twitter Blue. Het bedrijf verklaarde ook dat Musk mogelijk naar de basisarchitectuur van de site kijkt en overweegt een edit-knop toe te voegen, zodat gebruikers hun reeds gepubliceerde tweets kunnen wijzigen.

Het bedrijf onthulde ook hoe Elon Musk zou kunnen werken aan het elimineren van cryptobots. Tijdens het bijwonen van een TED talk in april erkende Elon Musk op Twitter het opkomende probleem van slechte cryptobots en uitte hij zijn wens om ze uit te roeien. Dinsdag legde Tesla Motors CEO Elon Musk een onverwachte verklaring af, waarin hij zei:

“Als ik een Dogecoin had voor elke crypto-zwendel die ik zag, zouden we 100 miljard Dogecoins hebben. Een topprioriteit die ik zou hebben, is het elimineren van de spam- en zwendelbots en de botlegers die op Twitter zijn.”

Musk kondigde herhaaldelijk zijn voornemen aan om zijn Twitter-opkoopovereenkomst, die eerder was stukgelopen omdat Twitter de door Musk gevraagde informatie over de cryptobot niet verstrekte, te verlengen.

Elon Musk heeft echter opnieuw zijn wens geuit om Twitter over te nemen, met het voorstel voor een aankoop van 44 miljard dollar. In reactie op de recente gebeurtenissen bracht Twitter een tegenverklaring uit waarin stond dat het van plan was de deals af te ronden tegen $54,20 per aandeel na ontvangst van de brief van Musk. Na de aankondiging stegen de aandelen van Twitter met 20%, waarbij ze op $52 werden verhandeld en daar sloten.

Op woensdag steeg de op meme geïnspireerde cryptocurrency Dogecoin met meer dan 6 procent nadat Elon Musk had aangekondigd Twitter opnieuw te willen kopen. Op het moment van schrijven is Dogecoin 1,96 procent gestegen en wordt verhandeld op $0,06409.

Musk tweette verder hoe de overname van Twitter zou kunnen helpen bij het versnellen van de ontwikkeling van “X”, die door de CEO van SpaceX is beschreven als een “alles-app”.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!