Bitcoin koers moet dit niveau vasthouden, aldus Michaël van de Poppe

De populaire Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft in een nieuwe video geschetst welk niveau Bitcoin (BTC) moet vasthouden om te voorkomen dat de prijs verder daalt. Van de Poppe zei dat de koningsmunt het niveau van $19.300 moet behouden “om een ​​kernbom te vermijden”. Hij gaf het volgende aan:

“Want als we $19.300 verliezen, is de kans groot dat we … kort onder de $18.500 gaan en nieuwe dieptepunten maken, vooral na de laatste candle, dat zal moeilijk voor ons worden.

Dit is de laatste ondersteuning, en als deze ondersteuning niet echt standhoudt of helemaal geen ondersteuning biedt, is het zeer waarschijnlijk dat we het verst naar beneden gaan richting $17.500 tot $18.500 … en dan gaan we op zoek naar een steun daar.”

Van de Poppe merkte verder op dat Bitcoin waarschijnlijk pas na de bijeenkomst van de Amerikaanse Federal Reserve een grote stap zal zetten, aangezien handelaren en investeerders dan pas meer informatie zullen krijgen over de richting van risicovolle activa zoals Bitcoin en crypto. Hij zei het onderstaande:

“Volgende week is de Fed-vergadering. Ik zal niet [verrast] zijn als we gewoon een klein beetje blijven glijden of consolideren totdat we een gevoel van de Fed krijgen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!