Mike Novogratz uit zijn enthousiasme na succesvolle Ethereum Merge

Na de upgrade van ’s werelds op één na grootste blockchain-netwerk, Ethereum (ETH), wist de CEO van Galaxy Digital, Mike Novogratz, zijn enthousiasme niet meer voor zich te houden. Na de succesvolle overgang naar proof-of-stake zei Novogratz dat hij in “verbazing” is.

Zoals wij eerder al meldde, ging de Merge gisteren live en betekent het begin van een nieuw tijdperk voor Ethereum. Volgens de Novogratz is de grote upgrade van Ethereum het bewijs voor het feit dat een gemeenschap een enorm probleem kan aanpakken.

De langverwachte gebeurtenis kreeg uitgebreide commerciële aandacht. Nadat de upgrade was doorgevoerd, begonnen de meest prominente figuren in de cryptocurrency-sector Ethereum met lof te overladen.

Charles Hoskinson, de CEO van het concurrerende blockchain-project Cardano (ADA), verwoordde zegevierend de overgang van de blockchain naar proof-of-stake voor de hele cryptocurrency-markt. Hij tweette het volgende filmpje:

De gouverneur van de Amerikaanse staat Colorado, Jared Pols, prees tevens de mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, door te stellen dat hij “op de goede weg is.” Hij tweette het volgende:

“Felicitaties aan het Ethereum-team, Vitalik Buterin en iedereen die gisteravond aan de fusie heeft gewerkt om proof-of-stake te krijgen! Deze stap zal het wereldwijde elektriciteitsverbruik met meer dan 0,2% verminderen!”

Hoewel de upgrade de schaalbaarheid van Ethereum voorlopig niet significant zal uitbreiden, zal hij het energieverbruik drastisch verminderen, waardoor nog een “groene” blockchain wordt toegevoegd aan de lijst van concurrenten.

Hoewel de Merge-upgrade vlekkeloos werd uitgevoerd, is de prijs van Ethereum (ETH) de afgelopen dag toch meer dan 6% gedaald. Novogratz zei echter dat het “een tijdje” zou duren voordat Bitcoin en Ethereum zouden herstellen vanwege het havik-achtige monetaire beleid van de Amerikaanse Federal Reserve, hoewel hij vorig jaar niet uitsloot dat ETH uiteindelijk de grootste cryptocurrency zou kunnen worden.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!