Starbucks cryptocurrency

Starbucks werkt samen met Polygon aan nieuw NFT-platform

Starbucks is een samenwerking aangegaan met Polygon (MATIC) voor hun aanstaande Starbucks Odyssey NFT platform. Het NFT-netwerk op Polygon zal NFT stempels bevatten die “boeiende koffie-ervaringen ontsluiten”. Het omschreef het zelf als volgt:

“We introduceren Starbucks Odyssey, een nieuwe ervaring die de mogelijkheid biedt om digitale verzamelobjecten (NFT’s) te verdienen en te kopen die toegang geven tot nieuwe koffie-ervaringen. Schrijf je in op de wachtlijst om als een van de eersten Odyssey te verkennen.”

Starbucks bouwt web3 community

De Starbucks Odyssey NFT zal de klanten een “Derde Plek” bieden om even langs te gaan tussen werk en thuis, of op een ander moment. Er zullen meerdere koffie-gerelateerde NFT verzamelobjecten te koop zijn. Brady Brewer, CMO bij Starbucks, zei het volgende:

“Ons doel is een online ruimte te creëren waar onze digitale gemeenschap kan samenkomen rond gemeenschappelijke interesses, zich kan bezighouden met meeslepende ervaringen, en het erfgoed en de toekomst van Starbucks kan vieren.”

Hoewel de lancering van Starbucks Odyssey nog moet komen, heeft Polygon potentiële klanten gerustgesteld dat iedereen vanaf 12 september 2022 aan de wachtlijst kan meedoen. Toen Ryan Butz, VP van Loyalty bij Starbucks gevraagd werd waarom ze voor Polygon kozen, gaf hij een eenvoudig antwoord:

“We hebben een heel doordachte en grondige aanpak gevolgd bij het evalueren van welke blockchain we zouden gebruiken en Polygon’s snelle, goedkope en koolstofneutrale netwerk is de perfecte basis voor onze eerste digitale gemeenschap.”

Polygon (MATIC) wordt erkend door top merken

Dit jaar heeft Polygon (MATIC) het druk gehad. Eerst werd het bedrijf genomineerd door het Disney Accelerator programma. Daarna, in april, sloeg het de handen ineen met Coca-Cola voor een Pride NFT collectie. Kort daarna sloot Polygon (MATIC) een deal met de crypto boekingssite Travala. Bovendien voegde Robinhood, het populairste retail handelsplatform in de Verenigde Staten, Polygon (MATIC) aan zijn platform toe.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN