Binance 2.0

Dit kan je van Binance verwachten tijdens de Ethereum Merge

Binance, ‘s werelds grote cryptocurrency-beurs, heeft openlijk zijn steun uitgesproken voor de aankomende Ethereum Merge. De beurs heeft zijn klanten echter in een recente blogpost geïnformeerd over wat ze van de aankomende upgrade van het netwerk kunnen verwachten van de beurs. Zo gaf het aan dat het tijdens de samenvoeging opnames en stortingen van ETH zal uitgeschakelen.

Binance heeft aangekondigd dat op twee momenten de stortingen en opnames van ETH en alle ERC-20 tokens zal stopzetten; eerst tijdens de Bellatrix consensuslaag upgrade, en daarna met de Paris uitvoeringslaag upgrade. Verwacht wordt dat de update van 6 september om 13:00 live gaat, terwijl de upgrade 15 september om 14:00 gebeurt.

Binance kondigde aan dat het na de Ethereum Merge de normale stortings- en opnamediensten zal hervatten, mochten er als gevolg daarvan geen nieuwe tokens gegenereerd worden. In het geval van een gescheiden keten heeft Binance verklaard dat de “ETH” ticker gebruikt zal worden voor het PoS netwerk. De geforkte tokens zullen ook in een verhouding van 1:1 op gebruikersrekeningen op de beurs worden bijgeschreven. De verdeling zou bepaald worden door de meest recente momentopname, genomen vóór de activering van de Paris uitvoeringslaag.

Binance verduidelijkte ook dat de spothandel in ETH en ERC-20 tokens niet onderbroken zal worden. Ook zal Binance om middernacht op 14 en 16 september het lenen opschorten en gaat de margehandel gewoon door. Verder gaat de handel in ETH Futures gewoon door, zij het met enkele aanpassingen van Binance om de gevolgen van extreme volatiliteit te beperken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN