Bitcoin halving

Dit staat Bitcoin en Ethereum te wachten, aldus analist

De bekende cryptostrateeg bekend als Crypto Cred heeft recentelijk op Twitter geschetst wat de volgende stappen zullen zijn voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) nadat de bulls er niet in slaagden om de rally’s gaande te houden.

Bitcoin moet $22.562 heroveren

In een nieuwe strategiesessie gaf de cryptocurrency-analist aan dat Bitcoin nu waarschijnlijk zijn dieptepunten van 2022 opnieuw zal bezoeken nadat de Bitcoin koers onder zijn breakout-niveau van $22.562 gedaald is. Hij gaf het volgende aan:

“Zoals u weet, zijn mislukte uitbraakpatronen over het algemeen bearish … Ervan uitgaande dat de markt weer onder zijn range high sluit, zijn uw doelen meestal het bereikgemiddelde of het bereikmiddelpunt ($21.000) als het eerste probleemgebied, en daarna de range low ($17.600).”

Hoewel Cred aangaf momenteel bearish te zijn op BTC, zei hij dat de kortetermijntrend van Bitcoin zou kunnen veranderen als de bulls erin slagen het doorbraakpunt op $22.562 te heroveren. Volgens de analist is het herstel van $22.562 een solide bullish signaal dat waarschijnlijk zal resulteren in een opwaartse voortzetting.

Ethereum ziet er slecht uit

Kijkend naar Ethereum, zei Cred dat ETH waarschijnlijk zijn recente winsten zal opgeven en terugkeren naar zijn bereik tussen $1.000 en $1.250 nu het onder het cruciale niveau van $1.500 handelt. Hij zei het onderstaande:

“Vooral omdat Bitcoin een mislukte reeks [breakout] vormt, denk ik dat als [ETH] sluit als een swing faalt in een overweldigende dagelijkse close lager, je moet overwegen om de prijs te vullen met veel van de vooruitgang die de afgelopen dagen is geboekt en zal consolideren zoals Bitcoin.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN