Ethereum is op weg richting $1.500, aldus analist

Een veel gevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist heeft eerder deze week updates voor de twee grootste cryptocurrencies van dit moment uitgevaardigd terwijl ze vechten om een ​​kritiek ondersteuningsniveau te behouden.

Michaël van de Poppe vertelde zijn 616.200 Twitter-volgers dat hij $950 in de gaten houdt als low-end ondersteuning voor Ethereum (ETH), terwijl hij suggereerde dat het toonaangevende smart contract platform kan stijgen tot $1.500 als het voorbij $1.140 kan komen. Hij zei het volgende:

“Cruciale zones voor Ethereum om naar te kijken. Momenteel aan het stuiteren, terwijl ook de EUR/USD een lichte opluchting laat zien. Als we $1.140 kraken, ga ik ervan uit dat we door zullen gaan en een aanzienlijke run hebben richting $1.400-$1.500 voor ETH.”

Overgaand naar Bitcoin (BTC), zei de strateeg dat hoewel de bredere cryptomarkten aan een terugval toe waren, de dramatische capitulatie die onlangs werd ervaren werd verergerd door de instortingen van grote projecten zoals Terra (LUNA) en Celsius (CEL). Hij is van mening dat zodra de koningsmunt de barrière van $22.000 herovert, het met nog eens 36% zal stijgen tot $30.000. Hij tweette:

“Ja, de markten hadden moeten corrigeren, maar op dit moment zijn de waarderingen van crypto en Bitcoin veel lager dan ze zouden moeten zijn, als gevolg van gedwongen verkopen van 3AC, LUNA en meer. Dat is de reden waarom een ​​doorbraak van $22.000 de prijs ook zal versnellen naar $30.000.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!