Ripple versterkt zijn juridische team met twee advocaten van Kellogg Hansen

Het in San Francisco gevestigde blockchain-bedrijf Ripple Labs heeft zojuist twee advocaten van Kellogg Hansen, Kylie Chiseul Kim en Clayton J. Masterman, aan zijn team toegevoegd om het juridische team te versterken in hun juridische strijd tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Rechter Analisa Torres heeft hun respectieve verzoeken om toelating tot het uitoefenen van een pro hac vice in de bovengenoemde zaak toegewezen. De toevoeging van de nieuwe advocaten suggereert echter wel dat het juridische gevecht nog wel even zou kunnen duren. Zo gaf Stuart Alderoty, algemeen adviseur bij Ripple Labs, aan dat de rechtszaak waarschijnlijk in 2023 zal eindigen.

In april zei Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, dat het bedrijf opereerde “alsof het al verloren heeft” door zijn focus te verleggen naar andere markten. Hij gaf vorige maand tevens aan dat zijn bedrijf Amerika zou verlaten als de rechtbank in het voordeel van de SEC zou beslissen. Hij zei het volgende:

“Het is niet dat we het zouden kunnen, we zullen het doen.”

De CEO zei naar verluidt dat als het in San Francisco gevestigde bedrijf Amerika zou verlaten, het min of meer zou doen wat het al doet sinds het begin van de rechtszaak. Hij gaf het volgende aan:

“Als je nadenkt over hoe de wereld nu werkt, is het alsof de zaak verloren is gegaan, op een paar andere uitzonderingen na… Dus als we verliezen, als Ripple de zaak verliest, verandert er dan iets?”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!