Celsius Bexplus

Celsius wordt een scam genoemd, maar hoe kies je een betrouwbaar platform?

YouTuber Ben Armstrong, ook bekend als Bitboy, heeft een class-action rechtszaak aangespannen tegen Celsius Network en zijn CEO, Alex Mashinsky. Ben beweerde een van de slachtoffers te zijn en beloofde de komende dagen aanvullende informatie over de zaak te geven. Armstrong beweerde tevens dat het bedrijf voldoende geld heeft om zijn schulden af ​​te betalen. Hij zei het volgende:

“Dit is een PURE SCAM om te proberen vers geld van gebruikers binnen te halen om leningen af ​​te betalen. Zie je, zodra Ethereum een ​​bepaald aantal bereikt, worden we geliquideerd en verliezen we al ons onderpand tegen de lening. Dus proberen ze te profiteren van de angst in de markt om hun zakken te vullen.”

Wat is er met Celsius gebeurd?

Celsius, een prominente site voor het uitzetten en uitlenen van cryptocurrency, staat de afgelopen tijd in de schijnwerpers, maar helaas om de verkeerde redenen. Het Celsius Network had een bijzonder moeilijke week. Het platform werd bestraft voor het verkeerd beheren van contant geld. In mei had het crypto-staking-netwerk 1,7 miljoen leden en $12 miljard aan klantenactiva, volgens rapporten.

Te midden van dit alles kondigde Celsius op hun blog de opschorting van opnames, swaps en overdrachten aan. Het platform kondigde in een lange blogpost aan dat het hiertoe gedwongen was vanwege “extreme marktomstandigheden”. Volgens de blogpost zijn de financiën en activiteiten van Celsius gestabiliseerd.

Celsius heeft alle swaps, opnames en handel in de afgelopen dagen stopgezet. De website die consumenten beloofde dat ze hun Bitcoin op elk moment konden opnemen, houdt deze nu al dagen vast.

Texaanse toezichthouder opent onderzoek naar Celsius

Volgens geruchten op 16 juni ‘s middags is de Texas State Securities Board een onderzoek begonnen naar de omstreden cryptocurrency-geldschieter Celsius. Op 13 juni meldde Reuters dat de toezichthouder een onderzoek had gestart naar het besluit van Celsius om opnames en overdrachten stop te zetten. Een hoorzitting over het onderwerp staat tevens gepland voor 21 juni, zei de toezichthouder in een e-mail aan The Block.

Volgens Reuters heeft Texas het onderzoek als een “prioriteit” bestempeld en is de toezichthouder “zeer bezorgd” dat de bevriezing “aanzienlijke financiële gevolgen” zou hebben voor klanten.

Zijn cryptoplatforms nog betrouwbaar?

Veel gebruikers van social media lijken te wachten op andere cryptocurrency-beurzen, zoals Coinbase en Kraken, om het voorbeeld van Binance en Celsius te volgen en opnames op te schorten.

Binance, een grote cryptocurrency-beurs, kondigde op 13 juni namelijk ook aan dat het de opnames van BTC tijdelijk had stopgezet. Binance kondigde aan dat het Bitcoin-opnames had hervat na een onderbreking van drie uur.

Veel mensen op social media lijken echter te wachten tot de andere schoen als het ware valt met betrekking tot andere grote cryptocurrency-beuren. Gezien de storingsgeschiedenis van Coinbase, hebben sommigen hun bezorgdheid geuit dat de beurs, die ongeveer 98 miljoen geverifieerde gebruikers heeft, offline zou kunnen gaan tijdens marktvolatiliteit of anderszins de opschorting van opnames zou kunnen aankondigen.

Waarom het belangrijk is om een ​​platform met een goede reputatie te kiezen

Pessimisme heeft de cryptocurrency-gemeenschap in de greep van wat “Black Monday” wordt genoemd voor cryptocurrencies. Beleggers hadden niet alleen te maken met de cryptocurrency-crash, maar ook met de onzekerheid of hun normaal vertrouwde platforms de markt zouden overleven, of hun activa veilig waren, enzovoort. Dit tast ongetwijfeld het vertrouwen van mensen in hun investeringen aan, verergert de onrust in de virtuele industrie en veroorzaakt meer verliezen voor investeerders.

Dit benadrukt het belang van het selecteren van een gerenommeerd platform. Een goed investeringsplatform biedt beleggers niet alleen uitstekende rendementen in zowel bull- als bearmarkten, maar vermindert ook het risico en stelt beleggers in staat activabescherming te krijgen wanneer de markt wordt geteisterd door stormen. Beleggers profiteren van handelen op een dergelijk platform.

Bexplus: een cryptoplatform waarop u altijd kunt vertrouwen

Bexplus is een gerenommeerd crypto-derivatenplatform dat is geaccrediteerd door de Amerikaanse FinCEN MSB (Money Services Business). Het biedt 100x hefboomwerking in BTC-, ADA-, DOGE-, ETH- en XRP-futurescontracten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hong Kong met een licentie van Money Services Business, Bexplus wordt vertrouwd door meer dan twee miljoen handelaren over de hele wereld, vraagt geen aanbetaling en handelaren kunnen de meest attente diensten ontvangen, waaronder 24/7 klantenondersteuning.

Transactiebeveiliging: zorg voor de veiligheid van uw activa

Bexplus neemt beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met die van banken om ervoor te zorgen dat de beveiliging van de activa van klanten die zijn opgeslagen op handelsbeurzen aan de hoogste normen voldoet. Er zijn verschillende beschermingslagen geïmplementeerd, zoals het opnemen van meerdere handtekeningen en tweefactorauthenticatie (2FA).

Kenmerken van BexPlus:

100x hefboomwerking wordt aangeboden om de handelswinsten te maximaliseren.
100% bonus voor elke storting.
BTC-renteportemonnee met tot 21% rente op jaarbasis.
Copy Trading om automatisch andere uitstekende handelsorders te kopiëren en winst voor u te maken.
● Geen KYC-vereiste, registratie met e-mailverificatie.
Demo-account met 10 BTC voor handelaren om vertrouwd te raken met hefboomwerking.
● Intuïtieve en complete app in de Apple App Store en Google Play.
● 24/7 klantenondersteuning en analistenservice.

De markt verandert snel en veel handelsplatforms hebben om verschillende redenen moeite om het vertrouwen van hun gebruikers te behouden. Bexplus is uw beste supporter, met zijn lange geschiedenis, een groot aantal gebruikers, een solide reputatie en activabeveiligingsgaranties om u te helpen standvastig te blijven en geld te verdienen in een volatiele markt. Klik hier en meld u aan voor Bexplus en profiteer van de veiligheid van een professioneel platform dat uitstekende service en een geweldige bonus biedt.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN