XRP koers

Ripple CEO onthult enorme groei- en aanwervingsplannen ondanks de crypto-winter

In een reeks bemoedigende tweets op dinsdag verklaarde de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, dat het bedrijf een “aanzienlijk kassaldo” had en het zich dus kon veroorloven om het beste talent aan te nemen. Hij zei verder dat ze van plan waren om ongeveer 50% van het personeel buiten de Verenigde Staten aan te trekken. Hij merkte echter op dat het veel inspanning en discipline had gekost om het bedrijf overeind te houden, en verklaarde dat eerdere marktschommelingen hen hadden geconditioneerd voor turbulente tijden.

“We hebben ons hierop voorbereid … Het is nooit gemakkelijk”, schreef Garlinghouse. Hij ging verder met het geven van redenen over hoe Ripple erin was geslaagd om haar hoofd boven water te houden tijdens cyclische bearmarkten. Ten eerste had het bedrijf een ervaren uitvoerend team dat werd geteisterd door de dotcom-zeepbel, de financiële crisis van 2008, de bearmarkt van 2018 en meer.

Ten tweede was het in San Francisco gevestigde blockchainbedrijf versterkt door zijn langetermijnfocus. In de loop der jaren heeft Ripple enterprise-producten gebouwd met een nut op de lange termijn, GEEN speculatie. “Dit zijn producten die tegenwoordig problemen oplossen, niet producten die op zoek zijn naar een probleem,” voegde Garlinghouse toe.

Hij schreef de veerkracht van Ripple ook toe aan zijn hoge waardering voor transparantie. Afgezien van het streven om zijn belanghebbenden van de juiste informatie te voorzien, is Ripple standvastig gebleven in het vragen om duidelijkheid over de regelgeving tijdens zijn lopende zaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), tot grote bewondering van investeerders.

Afgezien van de SEC-zaak die crypto-wateren vertroebelt, hebben Ripple’s XRP-investeerders al een flinke klap gehad met de munten die meer dan 92% opslokten van het hoogste punt ooit van $3,84 in januari 2018. Hoewel Garlinghouse gelooft dat de markt in de loop van de tijd waarschijnlijk verder zal krimpen. Op korte termijn adviseerde hij crypto-investeerders dan ook om kalm te blijven, aangezien “ook dit voorbij zal gaan”, eraan toevoegend dat hij er alle vertrouwen in had dat crypto in de toekomst zal slagen als een integraal onderdeel van de wereldwijde financiële systemen.

De opmerkingen van Garlinghouse komen op de hielen van grote crypto-bedrijven, waaronder Coinbase, Crypto.com, Bitso, Gemini en BitMEX, die plannen aankondigen om een ​​aanzienlijk deel van hun personeel te ontslaan ter voorbereiding op een verlengde crypto-winter. Het bedrijf is echter niet het enige crypto-bedrijf dat nieuwe vacatures open heeft gezet. Zo verklaarde Binance’s CEO Changpeng Zhao dat het bedrijf 2.000 nieuwe medewerkers zoekt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN